Segítsünk elnevezni!

Baja Város Önkormányzata felhívást tett közzé, hogy a lakosság véleményezze az elnevezni kívánt közterületek új nevére tett javaslatokat. Az elnevezésre váró helyszínek a következők: A Petőfi- hídtól, délre elhelyezkedő Sugovica partszakasz, dr. Faludi Gábortól érkezett a javaslat, miszerint hívják Türr István sétánynak.

 

14374569_1356622164350971_298250567_o

 

Az  arra járó Draskóczy Józsefnét kérdeztük, mit szól a lehetséges új elnevezéshez :

Nagyon remek, szuper! Bár hozzáteszem, fogalmam se volt róla, hogy nincs neve. Mindig Sugó sétánynak hívtuk.

 

A másik elnevezésre váró rész, a Pék utcából észak-nyugat irányba nyíló közterület, amire az ott élő lakosok javaslata alapján a Hambi utca elnevezést kapná.

 

14329376_1356622284350959_811741035_o

 

Az elnevezésekre javaslatokat, véleményeket lehet leadni írásban Október 15-ig a Bajai Polgármesteri hivatal Önkormányzati irodájába, dr. Pankovics Szimonetta jogi előadó részére, vagy e-mailben a szimonetta.pankovics@bajavaros.hu címre.

Lehetne egy nyolcadik kontinens Új-zélandi tudósok szerint Zélandia lehet a nyolcadik kontinens.
A TI szerint Magyarország az 57. a korrupciós rangsorban A rangsort a TI állítja össze, szakértők és üzletemberek megkérdezésével mérik az országokban a közszektor korrupcióját.
Kik hordhatnak maszkot a szmogban? Nem mindenkinek javasolt a védőmaszk használata.
Magyarok is indulnak Las Vegasban a technológiai és innovációs kiállításon Négy magyar vállalkozás is képviselte Magyarországot az amerikai innovációs kiállításon.
Hétéves mélyponton a munkanélküliségi ráta az Európai Unióban Novemberben októberhez képest tovább csökkent a munkanélküliségi ráta az Európai Unióban.
Egy újabb vírus bukkant fel, ami lopja a bankok ügyfeleinek pénzét A Tesco Bank több ezer ügyfele esett nemrégiben a kiberbűnözők áldozatául.
Még két hónapig lehet fizetni a régi húszezresekkel 2017. január 1-től a 2015-ben kibocsátott, megújított 20 000 forintos bankjegyek maradnak forgalomban.
Taroltak a magyar filmesek a hétvégén Díjátadókon jutalmazták a magyar filmeket.
Bántalmazott nőket segítő programot indít a Magyar Vöröskereszt Céljuk a társadalom érzékenyítése a bántalmazás elfogadhatatlansága mellett.