PMÖ: Ami nyáron történik, az ott is marad! Pasik és a tökéletlen időzítés.

Nyár. Egész évben epekedve várjuk ezt az évszakot, amikor is feltöltődünk és bizonygatjuk, hogy idén másképp lesz, mint tavaly. Minden álmunkat valóra fogjuk váltani, megszerezzük az álommunkát álomfőnökkel, lefogyunk, nyerünk a lottón. Nem utolsó sorban, szingliként megtaláljuk Mr. Hiper-szuper férfiállatunkat, akivel együtt fogunk megöregedni. Több éve költöztem jelen városomba, mely iránt töretlen a rajongásom. Úgy gondoltam, hogy az új életemmel a párkapcsolatomat (ami azóta sincs) rendes mederbe tudom terelni. Az évek múlásával sorra pecáztam ki a botrányosabbnál botrányosabb tavi-szörnyeket. Nessi hozzájuk képest maga a megtestesült csodalény, akivel benépesíteném azt a bizonyos állóvizet. Ám merengjünk el, így szeptember első napjaiban, hogy mi is történt pasi-fronton ezen a nyáron.

 

Mindannyian így képzeljük el a nyarat:

szerelem7

Gyere a mamához, te férfiak csimborasszója!

 

Mossuk le a hűs habokkal a cukormázat és nézzük teljes valójában a történetet. Hirtelen az asztalra csapunk, és elhatározzuk, hogy mit nekünk kan, van elég bajunk nélküle is. Kemények vagyunk, mint a kád széle, csajos estét tartunk. Pont ilyenkor szokott mindig, óramű pontossággal berobbanni az életünkbe a potenciális vadállat, akinek puszta jelenlététől is elgyengülünk.

szerelem16

 

Ez a nők 99 százalékánál tapasztalható, hajszaggató, ráncokat előhozó, éjjeli hűtőnyitogatásra okot adó, kombinálást királyi pozícióra emelő jelenség. Nálam sem volt másként a helyzet, természetesen megismerkedtem egy huncut sráccal. Mondhatni tökéletes volt minden, még az is, hogy kétszer kellett ránéznem, hogy rögzüljön, minimum 2 méter magasságban szippantja magába a drága, jó oxigént. Az én 164 centis magasságomhoz képest igen illusztris látványt nyújtott. Mindent bevetettem, (mű) szempilláim totális tornádót idéztek elő a rebegtetéssel, a hajam a sok böngyörgetéstől felvette a dauer pozíciót. Gyakorlatilag fénysebességre kapcsolunk, mert ejha, ez a muksó minket akar, száz éve ilyen példány után epekedtünk, akkor hajrá!

szerelem12

 

Az elején minden olyan, mint a mesékben. Fülledt éjszakán együtt ücsörgünk kiszemeltünkkel egy padon, isszuk minden szavát, az arcvakolat alatt olyan vörösek vagyunk, mint aki fél órát töltött a szoliban, ahol aznap volt csőcsere. Igazi királykisasszonnyá avanzsálunk általa, büszke ránk, mi pedig diadalittasan vonulunk mellette. Annyi bókkal és finom érintéssel halmoz el minket, mint még senki és annyiszor tapasztjuk vele össze a szánkat, amire az elmúlt 3 évben nem volt példa. A randik kifogástalanok, hiába nyitja meg az ex-aktákat és kiderül, hogy két hét múlva visszamegy külföldre dolgozni. No comment. A hajnalig tartó beszélgetések mámorítóan hatnak ránk és imádjuk vele együtt tervezgetni azt a néhány napot, amit itthon tölt. Természetesen nem elhanyagolható ennek a ténye, amire igyekszünk keselyűként lecsapni:

szerelem17

 

Az ember lánya ennyi év selejtezés után talál egy igazán használható egyedet, akkor már nem akar trükközni. Mert úgy gondolja, hogy meg van a parázs és pozitív lesz a visszacsatolás a srác részéről is, a mellékelt ábra szerint. Lehet pusztán ki kell mondanunk azt, ami valójában érzünk, vállalván azt, hogy teljesen pucér lesz előtte a lelkünk. Drága Mr. Elutazom azonban nem akar nekünk fájdalmat okozni, de nála nem alakult ki a dolog. Sebaj, ha nincs szikra, akkor nem kell a poroltót magunkkal cipelnünk, úgysem férne el a retikülünkben. Úgy tartják, hogy néha évek alatt sem mozgat meg minket egy férfi, hiába jár rítus táncot körülöttünk. Ehhez képest máskor elég egy hét ahhoz, hogy világunkat ne tudjuk. Hirtelen fontos lesz átalakíttatni a ruháinkat, kitakaríttatni a kocsinkat, gyorsan lefogyni még pár kilót. szerelem15

 

Nem úgy alakult, ahogy elterveztük. A harag még perverz gondolat formájában sem merül föl részünkről, mi sem jöhetünk be mindenkinek, csupán egy kis keserűség lesz rajtunk úrrá. Mindent rendkívül intenzíven megkaptunk tőle, mint egy meteor úgy csapott be az érzelmi univerzumunkba. Reméljük, hogy mi is olyan szavakat, érintéseket adhattunk számára, melyek hiányoztak az életéből. Nőként egyértelműen kérdések milliárdjai lepik el az agyunkat, hogy hol lehetett a bibi, miben hibáztunk, vagy szimplán az időzítés volt rossz. Ha csak annyit értünk el, hogy a szép szál legényünk kicsit jobban érezi magát a bőrében és magabiztosabban, bátrabban vág bele az év hátralévő időszakába, akkor már megérte az egész történet.

 

Klisé, de próbáljunk meg a közösen átélt, szép élményekre gondolni. Mással ne is törődjünk, maximum vágjunk egy grimaszt és vonjuk meg a vállunkat, legalább ez a nyár sem volt unalmas. 

szerelem14

Csajok, mi így értékeljük ki az éppen aktuális szépfiút, mely a férfiak rémálma!

szerelem13

Pasik: ti így beszélitek meg a történeteket: haverok, sör és még több sör!

 

5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással) Íme a lista! A férfiak ezen tulajdonságait irigyeljük leginkább!
Csak egy falatot! Svédasztalon: a pasik. Csak egy kis kóstolót kérünk a férfiakból, csupán csemegézünk. Vajon megéri befizetni egy svédasztalos eszem-iszomra?
Reggeli kávé mellé: 10 +1 szexis, magyar férfi-állat! (szavazással) Szexis magyar hírességek, akiknek a látványától megremeg a lábunk, vigyorgunk totális fogsort villantva. Mustráljunk!
PMÖ: Női barátság: mítosz vagy valóság? Öribari, BFF, a legjobb és mindörökké... Létezhet e örökké tartó barátság a nők között, vagy ez is csak legenda?
Így szextingeltek Ti, avagy “A nagy Szexting-teszt” Minden kiderül: Olvasóinkat kérdeztük, hogy vajon próbálták-e már, nők vagy a férfiak inkább a bevállalósabbak?
Csak az egyenruha számít: katona, rendőr, tűzoltó! Miért mániája minden nőnek az uniformis? Megkérdeztük, hogy miként hat ez a kis extra fűszer egy párkapcsolatra.
Nőnapra: 5+1 férfi típus, akitől leesik a bugyink! (szavazással) Macis, vékony vagy izomagy? Minden hölgy más-más kategóriát részesít előnyben. Nőnapi pasi-mustra, mert ma megérdemeljük!
Randizni vagy nem randizni? Avagy, mi tart minket vissza. Megteszi az első lépést a díszpéldány és találkát kér tőlünk, de mi mégis hezitálunk. Miért nem vágunk bele rögtön?