Múltunk pasijai, akik örökké az életünk részévé váltak.

Amikor egy párkapcsolat nem működik, akkor szakítás lesz a vége. Ám mindannyiunk életében ( ha szerencsések vagyunk ) akad néhány, igazán egyedi konstrukcióval rendelkező hím, akit nem tudunk, és  nem is akarunk a szélnek ereszteni. Sajnos legtöbb esetben szeretnénk a memóriánkból kitörölni a rémületes ex hapsijainkat. Kivételesen most nem az ő korbácsolásukról lesz szó ( majd két hét múlva ), hanem azokról a régi szerelmekről, akik jelenlétére mai napig szomjazunk.

 

honvéd6

 

 

Hozzám is bekúsztak ezek a kis hamis lények, és eszem ágában sincsen a fiókom mélyére süllyeszteni őket. Múltam fénylő darabjai, akikkel időről időre, újra fiatalnak és bohónak érzem magam. Első nagy lamúrom a középiskolai éveimet végigkísérte. Szerelem volt első látásra, és egészen 4 évig tartott. Hihetetlenül büszkék vagyunk azokra az emlékekre a mai napig, és évente egy-két alkalommal, amikor a hivatalos pofavizit címén felköszöntjük egymást, nosztalgiázunk, immár 14 éve. Szert tett egy csinos menyasszonyra, de ez mit sem változtat a közös, mindent egybevetve tökéletes, cukormázas, kőkorszak béli szerelmünkön.

 

honvéd11


.

Következzen egy srác, az én Katonám története. Nagyon szeretett barátosném “unszolására” részt vettem, 2009-ben,  az első, hadsereges parádémon. Nos mondanom sem kell, hogy életemben nem láttam annyi egyenruhát egyszerre. A partedlit fellőttem, a nyálelszívót maximumra izzítottam, a szemeim kigúvadtak és úgy éreztem magam, mint egy Chanel boltban. Mindegyiket akartam fegyverestől, uniformisostól. Egy boci-mintás ( a hideg kirázza, ha így hívom a gyakorlóját ) alfahím azonban atomrobbanást idézett elő a szívemben. Ő lett Életem Honvédja. Igaz, hogy a nagy ruhavásárlásos teszten tökéletesen helyt állt hideg élelem nélkül, mégis bolhányi ideig tartott a párkapcsolatunk. Valamiért nem akart beindulni az a bizonyos Tigris tank. A következő három évben totális hírzárlat következett, abszolút nem kontaktáltunk egymással.

 

Egy kíváncsi éjjel, hajnali három órakor, úgy döntöttem, hogy kommandózom és kiaknázom a közösségi oldal adta lehetőséget. Tűrhetetlen volt kettőnk között az üvöltő csönd, kívántam az egyenruhájának látványát. Is. Az offenzíva sikerrel zárult és hosszú idő után, virtuálisan ismét találkoztunk. Potyogtak a könnyeim, és Ő is enyhén szólván homályosan látta újra honleányát. Nagyon megkomolyodott, de még mindig ugyanolyan jóképű, Hazáját és a dolgozó nőket szolgáló példány feszített a monitor előtt, mint régen.

 

 

honvéd16

Hölgyeim, létezik ennél ruha-szaggatóbb látvány? Nem hinném…

 

A sok beszélgetés újra felidézte a múltat és rájöttünk, hogy nem élhetünk a másik nélkül. Kapcsolatok jöttek-mentek az ellenséges vonalakon, azonban a mi, egymás iránt érzett hűségünkön ez mit sem változtatott. A militáris hírszerzés is modernizálódott, ennek örömére az évek alatt mindketten olyan hibrid adóvevő rendszert fejlesztettünk ki, hogy állandó jelleggel radarozunk, amikor a másik aknamezőn szerencsétlenkedik. A hivatása miatt nagyon ritkán tudunk személyesen találkozni, sokat aggódom érte, de tudom, hogy a jó, öreg AK-47-sel minden akadályt legyőz. Én Hősöm! 

 

Maratoni idő után, idén sikerült egy eszeveszetten emlékezetes antré-t produkálnom. Épp nagyszüleimhez igyekeztem kocsival, és Hódmezővásárhelyre beérve megpillantottam a Honvédok Gyöngyét néhány katonatársával. Szinte elsöpörtem a járdáról a kis szakaszt a guruló, Ezüst Villámommal. Megláttam és ott helyben kapituláltam. Nem volt megbeszélve a találka, csak az időzítés volt ebben az esetben maga a mámor.  Kapcsolatunkat tekintve totálisan a szinusz-görbe figyelhető meg. Eltűnünk, majd hirtelen felbukkanunk újra az éterben. Valamiféle megmagyarázhatatlan kötelék alakult ki, és nem az számít mennyi ideig vagyunk távol, hanem amikor újra felvesszük az uniformist, és csatasorba állunk, az maga a boldogság. 

honvéd13

Az egész történet pikantériája, hogy sosem történt meg a “nászéjszaka” elhálása. Valószínűleg a világ nyolcadik csodájaként jegyeztük be ezt a gyakorlatot. Sosem találtuk el a megfelelő pillanatot. Ej, ha valamiféle perverz úton-módon mégis egyszerre lépünk, akkor rétest is kapunk estére. Legjobb esetben egymást. Nem azért vagyunk úgymond együtt ilyen régóta, mert az ágyat forgács állapotúra szeretnénk átváltoztatni. Ez valami sokkal áthatóbb dolog, ami a lelkünk mélyéig felkavar. Igazi, őszinte szeretet és tisztelet.

honvéd10

Kis hamisak, mindig tudjátok, hogy mivel vehettek le minket a lábunkról.

Azokat a srácokat, akik igazán fontosak, ne írjuk le, mondván ex. Én nagyon hálás vagyok mindenért nekik, hogy ennyi év után sem szakadt meg a lánc.

 

Külön köszönettel tartozom az én Egyetlen Honvédomnak, amiért sosem dezertált és tovább masírozik, hűen követvén Parancsnok Asszonyát, a legvadabb harci mezőkre is. Örökké az életem része marad, melyre mindig is büszke leszek, amíg világ a világ.

honvéd8

Ezt üzenjünk azoknak a különleges férfiaknak, aki örökre bevésődtek az életünkbe.

Vajon rágörcsölünk a pasi-keresésre? Amikor már máson sem gondolkodunk. Valljuk be, egy idő után unalmas a szingli-élet. Adjunk minden pasinak esélyt, vagy inkább szűrjük meg a jelentkezőket?
5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással) Íme a lista! A férfiak ezen tulajdonságait irigyeljük leginkább!
Csak egy falatot! Svédasztalon: a pasik. Csak egy kis kóstolót kérünk a férfiakból, csupán csemegézünk. Vajon megéri befizetni egy svédasztalos eszem-iszomra?
Csak az egyenruha számít: katona, rendőr, tűzoltó! Miért mániája minden nőnek az uniformis? Megkérdeztük, hogy miként hat ez a kis extra fűszer egy párkapcsolatra.
Randizni vagy nem randizni? Avagy, mi tart minket vissza. Megteszi az első lépést a díszpéldány és találkát kér tőlünk, de mi mégis hezitálunk. Miért nem vágunk bele rögtön?
Reggeli kávé mellé: 10 +1 szexis, magyar férfi-állat! (szavazással) Szexis magyar hírességek, akiknek a látványától megremeg a lábunk, vigyorgunk totális fogsort villantva. Mustráljunk!
PMÖ: Ami nyáron történik, az ott is marad! Pasik és a tökéletlen időzítés. PasiMentes Övezet: mi a helyzet akkor,ha a kezdeti románcból csupán egy szép, nyári emlék marad?
Az örök kérdés: miként látják a pasik a nőket? Vajon miként látják a férfiak a nőket? Talán némi képet kapunk erről, hiszen egy igazi pasi válaszaiból szemezgetünk.