Ma van az ingyenpornó világnapja (+18)

2016. szeptember 8-án először hirdették meg az “ingyenpornó világnapját”. Összesen 110 site csatlakozott a kezdeményezéshez, elérhetővé téve minden tartalmat az oldalon. Itt találhatod az ingyen elérhető oldalakat.

Sexy-Wallpapers-73N-810x540

Egy újabb vírus bukkant fel, ami lopja a bankok ügyfeleinek pénzét A Tesco Bank több ezer ügyfele esett nemrégiben a kiberbűnözők áldozatául.
Taroltak a magyar filmesek a hétvégén Díjátadókon jutalmazták a magyar filmeket.
Körözés alatt állt a csávolyi gyanúsított Hamis külföldi okmányok, kábítószert és fegyver is, volt a 42 éves körözött férfi csávolyi tartózkodási helyén .
Meddig „csendes” az Y és Z generáció? A kutatás során magyar fiatalokat kérdeznek meg különböző témakörökben, a nyilvános eredmény decemberre várható.
Bajáról loptak bicikliket, de elfogták őket a rendőrök Baján több helyről is loptak bicikliket az urak, de szerencsére elfogták őket a rendőrök.
A katasztrófavédelem veszélyhelyzeti appot készített Riasztásokról és vészhelyzetekről értesítenek. Hasznos kis cuccnak tűnik.
Ingyenes jogi tanácsadás a munka világában Ingyenes jogi tanácsadás program indult a munkaerőpiac szereplőinek. Cél a jogszerű foglakoztatás segítése.
Szeptember 23-tól elérhető az iPhone 7 Apple kockák figyelem! Itt a várva várt új iPhone 7.
Kiürült a SZIN, vége a nyárnak Együtt zárt a nyár és a SZIN.