Love me Tinder: a virtuális pasi-selejtező

Manapság rengeteg online társkereső létezik. Az egyik legnépszerűbb a Tinder. Ez a hírhedt, mobilos applikáció azonban inkább szex-partner felkutatóként szerzett magának ismeretséget. Barátnőimtől többször hallottam, hogy milyen jó móka, lehet mustrálni a hímeket, nem utolsó sorban, lehetőség van friss hapsikat beújítani. Nemrégiben, mivel nagyon untam magam, rávetemedtem erre a csodára. Gondoltam, egyszer élünk, kapjon el engem is a gépszíj és nézzük mi a csuda ez a Tinder. 

tinder6gif

 

 

Alapjában véve egy igazán primitív kis programocska, be kell jelentkeznünk a Facebook profilunkkal, és némi képet felpakolnunk amazon testünkről. Majd megadjuk a korcsoportot, amelyben kukabúvárkodunk, valamint a lakhelyünktől mért távolságot. Izgalmas lehet egy eszkimóval ismerkedni, de talán nem árt, ha a választott partner relatíve a közelünkben tartózkodik. Bár idővel inkább a Marsra küldenénk a balkézről származó pubit,  egy jó kis expedícióra, mintsem egy bolygón létezzünk vele. Miután úgy gondoljuk, hogy profilunk alapján az ellenállhatatlanság teljes tárházát kimerítettük, alámerülhetünk az ínycsiklandozó kínálatban. Vagyis az összes szemünkkel erre vágyunk:

lilla

 

Ha balra húzzuk az arcát, akkor inkább csipesszel sem piszkálnánk az adott kép tulajdonosát, ha  pedig jobbra, akkor csábos jelzést küldünk felé, miszerint jó Vagy Baby! Kíváncsiságom határtalan, ezért  buzgón el is kezdtem söprögetni a pasikat, főként balra. Igazi férfi-szafariba csöppentem, ahol számtalan érdekfeszítő manust láttam. Hozzá kell tennem, hogy én régimódi lány vagyok, nem hiszek az online párkeresésben, csupán a kisördög a vállamon szurkált a vasvillájával, hogy huncutkodjak végre egy kicsit.Visszatérve a selejtezésre: amennyiben kölcsönös a szimpátia, akkor létre jön a páros és kezdetét veheti a csevej.

Sok félmeztelen, adoniszi ( vagy legalábbis szerinte ) testtel megáldott hímet láttam, de mivel tudtam, hogy tőlük egy masszív ágytornán kívül másra nem is számíthatok, mentek is a levesbe.

 

Egy-két hozzájuk hasonló, állam leesését generáló képpel is szembesültem éjnek évadján: 

 

14341910_1458839480809909_1484876800_n

 

Sejthetitek, hogy nem volt őszinte a mosolyom, a nyugodt alvás kis manója pedig szublimált a fejem mellől.

Végül olyan srácot választottam, aki megfelelőnek tűnt, mint külsőt, kort, és foglalkozást is tekintve.

 

 

El is kezdtünk beszélgetni, és sokkolva ért a tény, hogy egy pasival lehet emberi módon kommunikálni. Nem csak a szokásos, helló, szia, hogy vagy, mit csinálsz mondatok röpködtek, tehát teljesen üdítő volt számomra a trécselés. Azonban éreztem, hogy igenis a szex, mint kis hamis rovarka, párbeszédről párbeszédre belopakodott a srác mondatai közé. Gondoltam, egye fenyő, hiszen tudjuk mi ez a Tinder, ám közölte, hogy első sorban ismerkedni szeretne, a többi már csak járulékos tevékenység. Számomra nem volt izgalmas ez a fajta flört, egyre inkább kínosnak éreztem az egészet. Amolyan Dr. Jekyll és Mr. Hyde effektus volt, de nem szegte kedvemet a randitól, melyre hamarosan sort is kerítettünk.

 

tinder12

 

Limonádé és dumcsi, eléggé sok rétű volt, természetesen szóba kerültek az ex-ek is, ki mire vágyik. Ő közölte, hogy a negatív tapasztalatok miatt inkább élvezné az életet, bár érzi az évről évre növekvő nyomást a nősülést illetően. Remek, én pedig már szíves örömest fejest ugranék a házasság szent intézményének hullámai közé. Nem éreztem annyira biztosnak azt, hogy a további találkákból bármi jó kisülhetne. Női megérzés. Majd be is igazolódott, amire gondoltam. Ugyanis elég érdekes párbeszéddel zártuk le ezt a kérész életű tinderezést. Írta, hogy Ő még szívesen találkozna velem. Ám én közöltem, hogy jól éreztem magam, kedves srácnak tartom, de nálam ez a kalandos dolog nem működőképes. Valamint további szépet és jót kívántam Neki. Azt hittem, én naiv lélek, hogy akkor kész, ennyi volt. A túrót! Kaptam tőle egy olyan eszméletlenül “kedves” üzenetet, hogy rádöbbentem, jól döntöttem.

 

Engedjétek meg, hogy meg osszam Veletek: 

 

” Amennyiben abból a két órából az alkalmi jött le… akkor eléggé erdőben vagy. Hisz’ akkor is kimondtuk, hogy csak ismerkednénk, semmi kötöttség, semmi kötelező dolog. Nem baj, várd akkor nyugodtan a két méteres, kockahasú, egyenruhás herceget. Bár ez már 18 évesen is megmosolyogtató, nem hogy 31 évesen. A szép lányok továbbra is bunkó pasikra vágynak, a kedves srácoknak meg maradnak a csúnyábbak.  További jó firkászkodást! “

tinder11

 

Sebaj, nem kell törődni azzal, hogy én még hiszek a tündérmesékben. Az igazi, klasszikusban, ahol vár rám az én Hercegem. Lehet nem szőke fürtökkel és még kevésbé sem fehér paripán közelít ( bár begyorsíthatna egy picikét ),  de akkor is el fog értem jönni és királykisasszonnyá válok mellette. A felnőtt verziót meg mindenki úgy éli meg, ahogy szeretné, de másokat engedjenek tovább álmodozni, hogy a Deli Vitézükkel végül boldogan élhessenek, amíg meg nem halnak.

 

Egy nős férfi őszinte vallomása az elsárkányosodásról (+18) Csupán legenda vagy valóban minden nő elsárkányosodik? Most kiderül, hogy miként látják a férjek ezt a folyamatot.
Csak az egyenruha számít: katona, rendőr, tűzoltó! Miért mániája minden nőnek az uniformis? Megkérdeztük, hogy miként hat ez a kis extra fűszer egy párkapcsolatra.
5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással) Íme a lista! A férfiak ezen tulajdonságait irigyeljük leginkább!
Csak egy falatot! Svédasztalon: a pasik. Csak egy kis kóstolót kérünk a férfiakból, csupán csemegézünk. Vajon megéri befizetni egy svédasztalos eszem-iszomra?
PMÖ: Ami nyáron történik, az ott is marad! Pasik és a tökéletlen időzítés. PasiMentes Övezet: mi a helyzet akkor,ha a kezdeti románcból csupán egy szép, nyári emlék marad?
Az örök kérdés: miként látják a pasik a nőket? Vajon miként látják a férfiak a nőket? Talán némi képet kapunk erről, hiszen egy igazi pasi válaszaiból szemezgetünk.
Így szextingeltek Ti, avagy “A nagy Szexting-teszt” Minden kiderül: Olvasóinkat kérdeztük, hogy vajon próbálták-e már, nők vagy a férfiak inkább a bevállalósabbak?
Randizni vagy nem randizni? Avagy, mi tart minket vissza. Megteszi az első lépést a díszpéldány és találkát kér tőlünk, de mi mégis hezitálunk. Miért nem vágunk bele rögtön?