Nagyszínpados lett a Blahalouisiana

A Blahalouisiana nevű együttes 2012-ben alakult meg, és azóta egyre népszerűbbek. 2016-ban jelent meg az első önálló nagylemezük. A Szegedi Ifjúsági Napokra is meghívták őket. Koncertjük után velük készítettünk egy interjút.

 

7bbd54759254252f3bc073fc2d89ff03

 

Milyen volt a nyár?

Barbi: Nagyon jó nyarunk volt. Eddig idén volt a legtöbb koncertünk. Rengeteg fesztiválon jártunk, nagyon élveztük. 

 

A SZIN-en most már nagy színpados zenekarrá avanzsáltatok. Milyen érzés volt? Hogyan értékeled?

Barbi: A Fishing on Orfű-n játszottunk először nagy színpadon. Előtte nagyon izgultunk. Azóta bejárattuk a koncert programot, amit azóta is játszunk Most már kevésbé volt izgalom, inkább élveztük, hogy színpadon lehetünk.

Milyen terveitek vannak?

Gábor: Ősszel – remélhetőleg október közepe felé – kihozunk egy magyar nyelvű számot, klippel. Reméljük a nagyon jó fogadtatást. Télen biztos, hogy dal írás lesz, hiszen tavasszal, vagy jövő ősszel legkésőbb, jó lenne stúdióba menni 10 számmal, és egy lemezt felvenni.

 

Nálatok hogyan születik a dal?

Gábor: Barbihoz átviszek egy dalt, és kinyögöm neki, hogy mit szeretnék. (nevet)

Barbi: Általában van egy gitártéma, vagy egy akkord kör, amihez jön egy szövegrészlet. Abból már Gábornak van egy dallam ötlete és azt megmutatja nekem. Azt levisszük a terembe és közösen meghangszereljük. Utána alakul a szöveg, a szerkezet és a dallam.

 

 

5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
A rommá játszott karácsonyi dalok helyett válaszd ezeket! Az ,,All I want for christmas is you" és a ,,Last christmas" hallatán kitépnéd a hajad? Akkor ez Neked szól!
Mit hajtanak a nők avagy 5, tipikusan csajos autó Igen, igen, ők azok, akik a leginkább megdobogtatják a női szívet. Összegyűjtöttük a legnépszerűbb csajos verdákat.
Megvan miért szeretjük a sorozatokat Aggódva figyeltük, hogy megmenekül-e Bobby Ewing és egy ország szállt be az internetbe Vágási Ferivel.
Élő vs. műfenyő Választhatunk mű vagy élő karácsonyfát, de melyik a környezetbarátabb?
DIY karácsonyfa díszek Ha unod a csicsás, előre gyártott karácsonyfadíszeket, csináld magad! Íme pár DIY ötlet!
Frissítve: Ismét eljött a Motoros Mikulás (+videó) Idén is motoron érkezett a jótékonykodó, nagy szakállú Télapó bácsi.
Anyádnak nem kell látnia – #sohavégetnemérős Premier előtt néztük meg a Wellhello filmjét. Ez a mozi sokkal több, mint aminek elsőre látszik.
Két órás visítás, tökéletes testek: Magic Mike élőben! Chippendale vagy minőségi szórakoztatás? A látvány, melyre minden nő vágyik egy éjszaka erejéig. Nekünk is jár a móka!