Erősítés kell a határokra

 Szeptemberben kezdtek el  toborozni 3000 rendőrt, akik a határőrizet megerősítéséért fognak szolgálatba állni. Tudhattuk meg miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadójától, a Kossuth Rádiónak tett nyilatkozatából.

 

Foto: http://24.p3k.hu

Foto:  24.p3k.hu

 

Rendészeti szakközépiskolákban minden évben túljelentkezés van, ezért a kormány bízik abban, hogy lesznek érdeklődők, és alkalmas jelöltek.

Az illegális bevándorlók folyamatosan érkeznek a magyar határokhoz, elsősorban a déli, szerbiai szakaszhoz. Naponta átlag százan tesznek kísérletet arra, hogy illegálisan hazánk területére lépjenek. A most jelentkezők legkorábban jövő májusban kezdhetnek el szolgálni a határoknál.  Ha elérik a megfelelő létszámot, novemberben el is indulhat a 6 hónapos képzés.

 

forrás : kormany.hu

Rejtélyes betegség áldozatai lettek a határrendészek Egyelőre még vizsgálják, hogy mi okozhatta a tüneteket.
Új fegyver autósüldözésekhez (videóval) Ezzel az új találmánnyal megkönnyítik a rendőrök munkáját a menekülő autósokkal szemben.
Meddig „csendes” az Y és Z generáció? A kutatás során magyar fiatalokat kérdeznek meg különböző témakörökben, a nyilvános eredmény decemberre várható.
Az igazság a bevándorlásról (+videó) Az újságíróból lett politikai elemző, Roy H. Beck tartott egy hatásos előadást a tömeges bevándorlás hatásáról.
Indul a suli rendőr program Idén is lesznek rendőrök a sulik körül.
Gálos Roland veretlen a Német Bundesligában! Ötödik mérkőzését is megnyerte a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó Se Baja sportolója!
Bemutatták az új Nokia 3310-et Az ára 49 euró lesz. Itthon húszezer Ft. körül vásárolhatjuk meg.
Magyar Oscar nyertes és minden idők legnagyobb bakija (+videók) Örülhetünk az újabb magyar Oscar-díjasunknak, és pironkodhatunk a díjátadó történetének legnagyobb égésén.
DJ felhozatal az EFOTT-on Borgore, Dyro, Flux Pavilion és a Vinai is ott lesz a fesztiválon.