Bajáról loptak bicikliket, de elfogták őket a rendőrök

Felsőszentivánon szeptember 27-én ellenőriztek két férfit a rendőrök, mert gyanúsan és zavartan viselkedtek. A náluk lévő kerékpárok eredetéről sem tudtak választ adni, ezért a Bajai Rendőrkapitányságra előállították őket.

 

A royalty free image from the sports and recreation industry of a bike theft in progress

Illusztráció

 

A gyanú szerint a két férfi 2016. augusztus 21. óta nyolc esetben lopott el bajai helyszínről vagy lépcsőházból kerékpárt és az ellenőrzéskor náluk lévő bicikliket is előtte lopták el Baján. A házkutatások alkalmával rátaláltak és lefoglaltak egy már továbbadott kerékpárt is.  A 27 éves B. Attila bajai és 17 éves nagybaracskai fiatal gyanúsítotti kihallgatásuk során a bűncselekmények elkövetését beismerték. Velük szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Bajai Rendőrkapitányságon. 

forrás: police.hu

Azok a bajai kerékpárutak A kerékpáros és gyalogos közlekedés megkönnyítésének érdekében változások várhatóak a jövőben.
Körözés alatt állt a csávolyi gyanúsított Hamis külföldi okmányok, kábítószert és fegyver is, volt a 42 éves körözött férfi csávolyi tartózkodási helyén .
Fekete a víz folyik a csapból Baján A kedd esti órákban meglepetés érhette a fürdeni vágyó bajaiakat, sötét elszíneződött víz folyt a városban több helyen .
Gálos Roland veretlen a Német Bundesligában! Ötödik mérkőzését is megnyerte a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó Se Baja sportolója!
Paintballra fel! Akciós lövöldözésre invitál az öt éves Maxim Paintball.
Meddig „csendes” az Y és Z generáció? A kutatás során magyar fiatalokat kérdeznek meg különböző témakörökben, a nyilvános eredmény decemberre várható.
Kutatók éjszakája lesz Baján Egy jó kis program a tudomány iránt érdeklődőknek.
A katasztrófavédelem veszélyhelyzeti appot készített Riasztásokról és vészhelyzetekről értesítenek. Hasznos kis cuccnak tűnik.
Ingyenes jogi tanácsadás a munka világában Ingyenes jogi tanácsadás program indult a munkaerőpiac szereplőinek. Cél a jogszerű foglakoztatás segítése.