PMÖ: Női barátság: mítosz vagy valóság?

Mindig is irigyeltem a férfiakat e témát tekintve. Úgy tapasztaltam, hogy ők sokkal lojálisabbak és elnézőbbek egymással szemben, és ezt nagyon becsülöm bennük. Természetesen veszekedés náluk is előfordul, de nem kapják fel a vizet minden piszlicsáré dolgon. Normál ember módjára meg tudják beszélni a problémákat, és barátot nagy általánosságban egy életre választanak.

 

Bezzeg a nők! 5-6 éves körforgásban, jobb esetben, váltogatjuk az öri-barikat. Pedig mindannyian vágyunk a Szex és New York – féle, minden akadályt legyőző barátságra. Lehet hallani olyan sztorikat, hogy gyerekként lettek lelki társak és annak már 100 éve. Sokszor összevesztek, de mindig kibékültek, mert a barátnőség sokkal fontosabb. Ez az, ami nagyon ritka. 

barátság4

 

Apropó kandúrok: egy női barátságot sajnos meg tud ingatni és szét is tud szakítani, ha egy díszpéldány besétál a durcáskodással, tervszövögetéssel, sakkozással teletűzdelt életünkbe. Nyilván számtalan verzió előfordult már veletek is. Pedig  mindig azt hangoztatjuk, hogy pasiból ezer van, és nem érnek annyit. Ezek alapján elmondható, hogy mi nem érünk annyit a másiknak. Egy egyszerű félreértést sem tudunk megmagyarázni, ha a másik személy fafejű. Nyilván először magunkban keressük a hibát, mea culpa non-stop, de a végén rájövünk, hogy nem volt akkora horderejű a téma. Mert fordított esetben mi nem csaptunk ekkora patáliát anno. Mégis rosszul érezzük magunkat és átcsapunk dühödt nősténybe, melynek eredménye, hogy leépítjük a csajt. A zöld szemű szörny nem csak a férfi-női viszonyokba kúszik be sajnos, és ez eléggé elkeserítő.

barátság5

 

Ha nem áll biztos lábakon a barátságunk, vagy épp olyanunk van, akkor szívesen törünk borsot egymás orra alá. A srácok, még azok is, akik magasan jobbak az átlagnál, gyakran azt gondolják, hogy túlbonyolítjuk az adott szituációt, nincs mögöttes tartalma egy beszólásnak, egy közösségi oldalon lévő új posztnak. Ám a végén mindig kiderül, hogy mégis mi láttuk tisztán a helyzetet. Hiszen női aggyal futószalagon gyártjuk az eszement teóriákat, az évek és a rutin minket igazol. Nos, a hímek barkácsolnak, luxusautók után vágyakoznak, mi nők, pusztán kombinálunk és drámázunk. Nekünk is kell valami hobbi a vásárláson kívül.

barátság7

Ne próbálj megérteni egy nőt. Csak a nők értik meg a nőket, és utálják is egymást érte.

 

Biztos  előfordult már veletek is olyan eset, hogy szívetek-lelketek beleadtátok egy kapcsolatba. Mindig meghallgattátok a barátnőtöket, igazat adtatok neki, az éjszaka közepén is rohantatok hozzá, mert a legújabb hódolója átvedlett Mr. Rémálommá. Egyszer csak rátok jött a dili és nem a megszokott módon válaszoltatok vissza, mellyel kisebb sokkot okoztatok. Természetesen ti lettetek az aljánál is aljábbak, pedig csak rossz passzban voltatok. Milyen érdekes, hogy a megannyi jó cselekedetet rögtön deletálni tudja egy rosszul kimondott, vagy félreértett szó. Semmissé teszi a több éves kedvességet és odaadást. Fájdalmas lesz a felismerés, hogy ez a BFF sem volt más, csak egy WTF.

marilyn_lolo

Inkább legyen egy olyan csajszi az életünkben, akivel ritkábban beszélünk, de akkor őszintén és mindenről, mintsem egy olyan, aki a legjobbnak mutatkozik, majd a végén kiderül, hogy csak kihasznált minket, titokban irigy és féltékeny ránk, kibeszél a hátunk mögött, ami mindig kiderül a végén. Természetesen, ha ezt megjegyezzük neki, még neki áll feljebb és ocsmány bosszúhadjáratot indít ellenünk.

 

Senki sem tökéletes, mi is vétünk hibákat, de, ha fontos számunkra hölgy társunk, inkább beszéljük meg vele gondokat, ne puffogjunk és ne mondjuk azt, hogy pá.

Mindenki becsülje meg a barátnőjét, mert igaz barátság nem terem minden bokorban.

Invesztálni kell ebbe a kapcsolatba is, nem árt tűrni néha, de, ha rátalálunk az igazira, az maga főnyeremény.

5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással) Íme a lista! A férfiak ezen tulajdonságait irigyeljük leginkább!
PMÖ: Ami nyáron történik, az ott is marad! Pasik és a tökéletlen időzítés. PasiMentes Övezet: mi a helyzet akkor,ha a kezdeti románcból csupán egy szép, nyári emlék marad?
Csak az egyenruha számít: katona, rendőr, tűzoltó! Miért mániája minden nőnek az uniformis? Megkérdeztük, hogy miként hat ez a kis extra fűszer egy párkapcsolatra.
Nőnapra: 5+1 férfi típus, akitől leesik a bugyink! (szavazással) Macis, vékony vagy izomagy? Minden hölgy más-más kategóriát részesít előnyben. Nőnapi pasi-mustra, mert ma megérdemeljük!
Csak egy falatot! Svédasztalon: a pasik. Csak egy kis kóstolót kérünk a férfiakból, csupán csemegézünk. Vajon megéri befizetni egy svédasztalos eszem-iszomra?
PMÖ: Csajoknak oázis, pasiknak sivatag: a női sorozatok. Pasikat gyalázó, nőket félrevezető, felesleges, idegesítő. Ehhez hasonló vélemények a férfiaktól. De mit gondolnak a nők?
Így szextingeltek Ti, avagy “A nagy Szexting-teszt” Minden kiderül: Olvasóinkat kérdeztük, hogy vajon próbálták-e már, nők vagy a férfiak inkább a bevállalósabbak?
Egy nős férfi őszinte vallomása az elsárkányosodásról (+18) Csupán legenda vagy valóban minden nő elsárkányosodik? Most kiderül, hogy miként látják a férjek ezt a folyamatot.