Nézegess SZINezőket (képek)

Körbejártunk a Szegedi Ifjúsági Napok első két napján, csak úgy mi a helyzet alapon. Kattintgasd végig, hátha kedved kapsz.

 

SZIN2016

Bajáról is van néhány ujjlenyomat
Bajáról is van néhány ujjlenyomat
Hegyi TROLL
Hegyi TROLL

 

 

Újabb nagy dobás a SZINen: Ákos koncert Olyan retinamasszást kaptunk, hogy tátva maradt volna a szánk, ha közben nem az aktuális szám szövegét ordítottuk volna.
Óriási Scooter bulival indított az idei SZIN! Hyper hyper, How much is the Fish?, FIRE! Ugye, hogy emlékszel! Na, erre buliztak első nap a SZINen.
Kiürült a SZIN, vége a nyárnak Együtt zárt a nyár és a SZIN.
Augusztusban ismét SZIN A Szegedi Ifjúsági Napok idén számos öko-újdonsággal rukkol elő: fellép a Jégpohár, a RE:kocsma, az Ehető Kanál is.
Idén, életében először, 6 napos lesz a SZIN Nem is akármilyen hétfővel veszi kezdetét a fesztivál, hiszen a nyitó nap világsztárja a Scooter lesz.
Jó nagy buli készül az EFOTT-on Mintha nyaralnál, annyi élmény lesz a Efott fesztiválon. Többek közt piatőzsde, karrierindítás, és egy 14 méteres torony.
Inniko, mannaniko, mannanna erej (+galéria) Véget ért a 40-ik szülinapját ünneplő EFOTT. A szombati nap pedig egyértelműen a szülinapi show és Kozso királysága volt.
Erős bulival nyit a héten az EFOTT Ganxsta Zolee és a Kartel kezdi kedden az EFOTT-ot. Vendégekkel és szupershowval ünneplik a 20 éves évfordulójukat.
Több mint 100 fellépő, 200 programlehetőség az idei EFOTT-on A fesztivál erősebb lineuppal készül, mint valaha és 125.000 résztvevőre számítanak a majd 20 hektáron.