Közeleg az Állatkertek éjszakája!

Augusztus 26-án ötödik alkalommal kerül megrendezésre az Állatkertek éjszakája. Az ország 11 településén 12 állatkert várja a látogatókat szakvezetéssel, látványetetéssel és más érdekes programokkal. Bajáról a pécsi vagy a szegedi állatkertbe juthatunk el a legegyszerűbben.   

 

A nemrég felújított pécsi állatkert programjairól, árairól a http://www.pecszoo.hu/ címen tájékozódhatsz.

terkepes_tabla

foto : http://www.pecszoo.hu/

 

A szegedi vadasparkban is lesznek programok, a honlapon találhatunk bővebb információkat www.zooszeged.hu  Ha kíváncsi vagy élő webkamerán át tudsz benézni az oroszlán vagy a zsiráf szegedi otthonába. A webkamerákat eléred a következő linkre kattintva , nézd meg mit csinál az oroszlán : http://www.zooszeged.hu/webkamera

 

Gálos Roland veretlen a Német Bundesligában! Ötödik mérkőzését is megnyerte a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó Se Baja sportolója!
A szépség és Lord Voldemort Mi lenne ha a Szörnyet Lord Voldemort alakítaná? Nézd meg, a trailer paródiájából kiderül!
A dusnoki Aprók Gyermek Néptáncegyüttes lett a közönségdíjas Több mint 100.000 szavazatot és kétmillió forint nyereményt táncoltak össze a táncoslábú Dusnokiak!
Ice Cube lesz Fagin az új Twist Olivér musicalben A Disney musicalt feldolgozást készít a Twist Olivérből, melyben nem más alakítja Fagint, mint a rapper Ice Cube.
Barney után szabadon: nemzetközi “öltönyt fel” nap! Öltönyt fel! - Ma van a Nemzetközi Suit Up! Day
Körözés alatt állt a csávolyi gyanúsított Hamis külföldi okmányok, kábítószert és fegyver is, volt a 42 éves körözött férfi csávolyi tartózkodási helyén .
Meddig „csendes” az Y és Z generáció? A kutatás során magyar fiatalokat kérdeznek meg különböző témakörökben, a nyilvános eredmény decemberre várható.
Bajáról loptak bicikliket, de elfogták őket a rendőrök Baján több helyről is loptak bicikliket az urak, de szerencsére elfogták őket a rendőrök.
A katasztrófavédelem veszélyhelyzeti appot készített Riasztásokról és vészhelyzetekről értesítenek. Hasznos kis cuccnak tűnik.