PMÖ: Csajoknak oázis, pasiknak sivatag: a női sorozatok.

A női sorozatokról és filmekről az uraknak eléggé egybehangzó a véleményük. Gyakorlatilag férfi-ellenesek, semmi tanulság nincs bennük, a nőket emelik piedesztára, a valóságtól teljesen elrugaszkodottak. Szinte mindegyikük tudja miről szólnak ezek az epizódok, filmek, de be mernék rá fizetni, hogy soha az életben nem láttak egyet sem belőlük. Mert ugye ez a filmgyártás silány terméke rájuk nézve. sorozat8

 

Ám mi, nők, ezt teljesen fordítva látjuk. Természetesen előfordulnak bennük túlzások is: a pasink nem fog jópofizni az ex-muksónkkal, akivel megcsaltuk, mint például Aiden Mr. Big-gel a Szex és New York-ban. Valamint nem keresünk annyi pénzt, hogy garmadával álljanak a gardróbunkban luxusholmik, heti egy cikk megírásával. 

sorozat

 

Az egyik legikonikusabb női sorozat minden kétséget kizáróan a Szex és New York. Elképesztő mennyiségű férfitípust, szerelmi drámát, humort, márkát vonultatnak föl és alig létezik csajszi az univerzumban, aki legalább egyszer ne nézte volna végig. Én személy szerint évente többször rávetem magam és akkor iszonyú dózisban fogyasztom a négy szingli csaj történeteit. Azt vettem észre, hogy minél idősebb vagyok, annál inkább bele tudom élni magam az adott szituációkba. Egyfajta mankóként szolgál, hogy megkönnyítse a létemet a továbbiakban. 

sorozat4

 

Ám további oldalbordáknak készülő epic sorozat például a Született feleségek is, ahol a kertváros nem éppen intrika mentes. Valamint a picurnyit dundi nőci életéről szóló film a Bridget Jones naplója és folytatásai . Általa némi reménysugár csillan fel, hogy kevésbé Pamela Anderson testtel is ránk találhat a szerelem. Buta, buta Bridget mindent megtesz, néha kering a teremben és sugározza az IQ-t, valamint részletesen bemutatja ismerőseit egymásnak. Helyeselve bólogatunk, amikor  inkább a vodkát választja, Durci Darcy-val való szakítását követően. Szerencsére a sztori boldog véget ér, még akkor is, ha feneke akkora mint két tekegolyó. 

sorozat6

Ezek a filmek a nőknek alanyi jogon járnak! 

Rengeteg dolgok történik velünk, amiért igenis kapnunk kell némi kárpótlást. Nézzük sorba: férfiak, akik miatt akkor is hisztizünk, ha vannak és akkor is, ha nincsenek. Csalódások, összetört szívek, nagy szerelmek. Továbbá a divat világában történő idegenvezetés, hogy tudjuk mi fán terem a Chanel, a Gucci, a Manolo Blanik topán, a hamis Fendi táska valamint a botox. A havonta jelentkező rémálom, szülési fájdalmak, narancsbőr, striák, a gravitációra totálisan fittyet hányó testrészeink helyváltoztatása, fogyókúrák, alakformáló horror-bugyik és harisnyák, modell kinézetű lányok. Abszolút megcáfolandó az a pasik általi tény, hogy ezek az ő gyalázásukra készültek. Csupán együttérzést kapunk, vagy megerősítést az éppen aktuális díszhímünkkel kapcsolatban. Sokszor görbetükröt állít elénk, hogy miben hibáztunk, és mit kéne legközelebb másként tennünk, hogy ne lépjünk bele újból abba a bizonyos gödörbe. Szakítás után pedig szinte fejből tudjuk, hogy melyik részt kell megnézünk, hogy még jobban fogyjon a százas zsepi vagy esetleg a tornádó erejével csapjunk le következő áldozatunkra. sorozat5

 

Összefoglalva, mélyen tisztelt Urak, nem azért nézzük ezeket a filmeket, hogy egyre inkább megutáljunk titeket, hanem pusztán azért, hogy kikapcsolódjunk, lelki táplálékként vegyük ezeket magunkhoz, és színes vásznon kapjunk némi visszacsatolást a ti és a mi viselkedésünkért.

 

Nektek egy panaszos sóhajotok sem lehet, mert számotokra nem egy-két sorozat készült, hanem egy komplett iparág jött létre a szórakoztatásotok örömére. 

 

Végezetül álljon itt 3 legendás idézet: 

 

  “A szempillafestés alatti szájtátás szükségessége egyik a természet megmagyarázhatatlan nagy misztériumainak.” – Bridget Jones

 

“Nincs kódolt üzenet, csak pusztán nem jöttél be neki.” – Szex és New York

 

“Ha a férfiak tesznek üres gesztusokat, azt általában romantikusnak tartják, ha a nők tesznek ilyesmit, őket kétségbeesettnek vagy lelki sérültnek hiszik.” – Szex és New York

sorozat3

Csak az egyenruha számít: katona, rendőr, tűzoltó! Miért mániája minden nőnek az uniformis? Megkérdeztük, hogy miként hat ez a kis extra fűszer egy párkapcsolatra.
Nőnapra: 5+1 férfi típus, akitől leesik a bugyink! (szavazással) Macis, vékony vagy izomagy? Minden hölgy más-más kategóriát részesít előnyben. Nőnapi pasi-mustra, mert ma megérdemeljük!
5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással) Íme a lista! A férfiak ezen tulajdonságait irigyeljük leginkább!
PMÖ: Ami nyáron történik, az ott is marad! Pasik és a tökéletlen időzítés. PasiMentes Övezet: mi a helyzet akkor,ha a kezdeti románcból csupán egy szép, nyári emlék marad?
PMÖ: Női barátság: mítosz vagy valóság? Öribari, BFF, a legjobb és mindörökké... Létezhet e örökké tartó barátság a nők között, vagy ez is csak legenda?
Egy nős férfi őszinte vallomása az elsárkányosodásról (+18) Csupán legenda vagy valóban minden nő elsárkányosodik? Most kiderül, hogy miként látják a férjek ezt a folyamatot.
Randizni vagy nem randizni? Avagy, mi tart minket vissza. Megteszi az első lépést a díszpéldány és találkát kér tőlünk, de mi mégis hezitálunk. Miért nem vágunk bele rögtön?
Két órás visítás, tökéletes testek: Magic Mike élőben! Chippendale vagy minőségi szórakoztatás? A látvány, melyre minden nő vágyik egy éjszaka erejéig. Nekünk is jár a móka!