Hatásos a Véda okoskamera rendszer

Megjöttek az első negyed év adatai. A Véda kamerarendszert vagyis az intelligens közúti kamerahálózatot, április elején üzemelték be. 

A kamerák hatásosnak bizonyulnak, mert április eleje és július vége között 34-gyel kevesebben haltak meg az utakon, mint tavaly ugyanebben az időszakban. Súlyos sérültből is 174-gyel kevesebb volt, mint az előző évben.

 

A legtöbb bírság a sebesség túllépése miatt ment ki.  

véda

 

Baján két helyen találhatunk telepített kamerákat, az 51-es és 55-ös főutakon. Tapasztalható, hogy mindenki időben lelassít, és a fent említett szakaszokon gyönyörűen betartják a szabályokat az autósok.

Körözés alatt állt a csávolyi gyanúsított Hamis külföldi okmányok, kábítószert és fegyver is, volt a 42 éves körözött férfi csávolyi tartózkodási helyén .
Meddig „csendes” az Y és Z generáció? A kutatás során magyar fiatalokat kérdeznek meg különböző témakörökben, a nyilvános eredmény decemberre várható.
Bajáról loptak bicikliket, de elfogták őket a rendőrök Baján több helyről is loptak bicikliket az urak, de szerencsére elfogták őket a rendőrök.
A katasztrófavédelem veszélyhelyzeti appot készített Riasztásokról és vészhelyzetekről értesítenek. Hasznos kis cuccnak tűnik.
Ingyenes jogi tanácsadás a munka világában Ingyenes jogi tanácsadás program indult a munkaerőpiac szereplőinek. Cél a jogszerű foglakoztatás segítése.
Szeptember 23-tól elérhető az iPhone 7 Apple kockák figyelem! Itt a várva várt új iPhone 7.
Fekete a víz folyik a csapból Baján A kedd esti órákban meglepetés érhette a fürdeni vágyó bajaiakat, sötét elszíneződött víz folyt a városban több helyen .
Gálos Roland veretlen a Német Bundesligában! Ötödik mérkőzését is megnyerte a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó Se Baja sportolója!
7 Föld-szerű bolygót talált a NASA Tőlünk 39 fényév távolságra található TRAPPIST-1 rendszerben keringnek.