Bye Bye készpénz – Hello Festipay

Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy bevezetik a készpénzmentes fizetési szolgáltatást a SZIN-en egy, a nemzetközi piacon is úttörő jellegű szolgáltatással, amelyet a Festipay biztosít. A Festipay Prepaid kártyája 2016-ban a Sziget fesztiválon már debütált. A SZIN-en a Festipay Fesztivál- és rendezvénykártya lesz megtalálható, amely a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. által kibocsátott elektronikus vásárlási utalvány.

 

IMG_20160819_100747

 

A kártyára feltöltött egyenleg a Fesztiválon való vásárlás során használható fel, a kártyán megmaradt egyenleget pedig a Fesztivál ideje alatt, nyitvatartási időben bármikor, de legkésőbb az utolsó napon, zárásig lehet visszaváltani készpénzre. A fizetőeszköznek mobil applikációja is van, amellyel nyomon követhetőek a költések. Az applikációban a kártya regisztrálása után már fel is tölthető a pénzösszeg, és ha valaki elveszíti a kártyát, könnyedén le is tilthatja azt az app segítségével.

 

Festipay Prepaid kártya (amely nem azonos a SZIN-en megjelenő Festipay Fesztivál- és rendezvénykártyával) , online igényelhető és bankfüggetlen,  és egyébként minden MasterCard elfogadóhelyen és online vásárlások során is használható, a fesztivál környezetben pedig egyszerű, biztonságos és gyors fizetést tesz lehetővé.  

1054892-572948988

Kiürült a SZIN, vége a nyárnak Együtt zárt a nyár és a SZIN.
Telik az idő: 20 éves Ganxsta Zolee és a Kartel – interjú A jubileum kapcsán beszélgettünk velük múltról, jövőről, no meg arról, hogy milyen ijesztő hely is a posta.
Kígyós játék a legnépszerűbb keresések közt Ezekre kerestek rá legtöbbször a magyarok a Google-on 2016-ban. A játékot meg csak simán nem tudod abbahagyni.
Nagyszínpados lett a Blahalouisiana A bajai Schoblocher Barbi zenekara egyre népszerűbb. Nagy bulit csaptak a SZIN-en!
Szarvaslesen A szarvasbőgés témakörét boncolgattuk, mi az, amit laikusként tudnunk kell, mielőtt az erdőbe rohanunk szarvast lesni.
Augusztusban ismét SZIN A Szegedi Ifjúsági Napok idén számos öko-újdonsággal rukkol elő: fellép a Jégpohár, a RE:kocsma, az Ehető Kanál is.
Emberek a hamu alatt – megnyílt a Pompeji kiállítás (+galéria, +videó) "Lenyűgöző... Grandiózus... Félelmetes": ilyeneket mondtak az első látogatók.
Világsztárokkal forrósít a SZIN Az idei SZIN is nagy bulinak ígérkezik. Csekkold folyamatosan a híreket!
7 Föld-szerű bolygót talált a NASA Tőlünk 39 fényév távolságra található TRAPPIST-1 rendszerben keringnek.