BRÉKING: Ossó Balázs bejutott

Mégpedig a TV2-n futó Star Academy című tehetségkutató valóságshow műsorba. A formátum nem új keletű, még 2001-ben indította útjára a holland Endemol. Ők adták a világnak például a Big Brother-t, hogy a legismertebbnél kezdjük, és ott is maradjunk.

 

Szóval a bajai Ossó Balázs, akiről “Baja tehetségei” rovatunkban is írtunk, bejutott beénekelte magát a műsorba, melyet a műfaj koronázatlan királynője, Ördögh Nóri és a rapper Majka vezet.  Itt jegyezzük meg, hogy egész szórakoztatóan osztják egymást; Nórinál profibb műsorvezetőt ebben a műfajban aligha lehet találni, Majka meg felnőtt hozzá, még ha nem is méretben.  

OssóBalázs1

Ossó Balázs

 

De vissza a műsorhoz: A zsűri Keresztes Ildikóból, Pásztor Annából, Vastag Csabából valamint Király Viktorból áll, akik – ha jobban belegondolunk – akkor egész hiteles zsűrinek fogadhatók el. Oké, Vastag Csaba évek óta abból él, hogy jóképű, de azt legalább üzembiztosan hozza.

 

A műsor arról szól, hogy 16-an beéneklik magukat egy házba, amit Akadémiának hívnak, ahol aztán a zsűritagok a szárnyaik alá veszi a rájuk osztott jelölteket és kihozzák belőlük a maximumot. Természetesen a bentlakók egymás között jelölnek, a legtöbb jelölést (kitűzőt) begyűjtő a “veszély zónába” kerül, és a hétvégi élő show-ban derül ki, hogy hazaküldik-e a delikvenst.  

 

Balázs produkciója egyébként kissé nehezen indult, de a dal közepétől már igen meggyőző volt. A zsűritagok közül Anna – a szegény ember Lady Gagája – vette leginkább pártfogásába Ossót, és az ő extra pontjai jól jöttek ahhoz, hogy a “veszély zónából” kikerülve Balázs az “Akadémiára” jusson. Annának egyébként a fura frizurái mellé bölcsész diplomája is van, ami szintén fura.

 

Itt pedig megnézheted Ossó Balázs előadását, 22:12-nél kezdődik. Ha van egy kis időd, azért nézd meg előtte a colos csajt is, elég jól nyomja.

 

Tény, hogy az előadók szerkesztői utasításra éneklik az adott számot, tehát a dalválasztásba sok esetben nincs beleszólásuk, dehát ugye, ez egy ilyen műfaj. Itt jegyzem meg, hogy a színpadon viselt ruha sem az előadók ízlését dicséri, hanem a stylist-ét. 

 

Mindenesetre azt személyes tapasztalatból mondhatom, hogy Balázs tényleg egy tehetséges, ugyanakkor szerény gyerek, aki megérdemli a sikert, úgyhogy – bár alapvető ellenérzéseim vannak a valóságshow, mint formátum iránt – a magam részéről már letöltöttem az applikációt, hogy hétvégén támogathassam szavazatommal, ha kell. Tegyél Te is így! Hajrá Balázs!

 

 

Baja tehetségei: Ossó Balázs Tehetséges énekes, jó barát, és soha nem adja fel. Ő Ossó Balázs, aki most épp Amerikába készül, szerencsét próbálni.
A rommá játszott karácsonyi dalok helyett válaszd ezeket! Az ,,All I want for christmas is you" és a ,,Last christmas" hallatán kitépnéd a hajad? Akkor ez Neked szól!
5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
Folytatás a Star Academy után – Interjú Ossó Balázzsal Balázs a Star Academyben aktív munkával töltött napok után sem pihen. Elmesélte nekünk, hogy mivel telnek napjai.
Nagyszínpados lett a Blahalouisiana A bajai Schoblocher Barbi zenekara egyre népszerűbb. Nagy bulit csaptak a SZIN-en!
A tatyóm nélkül soha! Mi mindent vagyunk képesek magunkkal cipelni a kényelmünk érdekében? Gyakorlatilag bármit, ami belefér.
Férfidivat női szemmel: tiltó-listás és “kell” darabok A férfiak kevésbé követik a divatot, mint a nők. Titokban mégis figyelik az aktuális trendeket, hogy mi a menő és mi nem.
Mindenki nyugodjon le: pornó is lesz a virtuális valóságban (+18) Egyébként pedig - ha akarod, ha nem - virtuális valóságban fogsz élni. Zuckerberg is megmondta, a VR évtizede jön.
Mert a kommunizmusnak saját indiánja is volt Ma 76 éve született Gojko Mitic, a keleti blokk legendás Winnetou-ja.