Tarolt a Baja Ízei projektünk

A TESCO Magyarország és az áruház vásárlói jóvoltából “Baja Ízei” projektünk támogatást nyert. 

bajaizeiatado

A 400.000 Ft-os támogatást Lestár Gábor, a bajai Tesco vezetője adta át.

Mint bizonyára tudjátok, Baja Ízei rovatunkban ismert bajaiakat kérünk meg, hogy főzzék meg egy kedvenc receptjüket és mondják el hozzá egy-egy, számukra kedves, vagy érdekes történetüket. Az így összegyűlt írásokat egy kiadvány formájában szeretnénk bemutatni nektek. 

 

A TESCO Magyarország kiválasztott három projektet, amelyekre az áruházaban lehetett szavazni, és a vásárlók döntötték el, melyik megvalósítását támogatják. A közönség pedig nagy többséggel a “Baja Ízei” projekt mellett tette le voksát. 

 

Köszönjük a támogatást Neked, kedves Olvasó, és a TESCO-nak. 

Baja ízei: Ralbovszki Vali – “Lasagne à la Valéria” Rovatunk folytatódik! Egy nem akármilyen lasagne receptet mutatunk nektek.
Kint voltunk a Járműfeszten Jövőre se hagyjátok ki!
7 Föld-szerű bolygót talált a NASA Tőlünk 39 fényév távolságra található TRAPPIST-1 rendszerben keringnek.
Már hárman haltak meg az influenza következtében A vírus a legyengült szervezetű vagy valamilyen alapbetegségtől szenvedő embernél okozhat súlyos szövődményeket.
Egyetemista után is igényelhető családi adókedvezmény Januártól bővült a családi kedvezményre jogosultak köre, módosult az eltartottak körének meghatározása.
Kígyós játék a legnépszerűbb keresések közt Ezekre kerestek rá legtöbbször a magyarok a Google-on 2016-ban. A játékot meg csak simán nem tudod abbahagyni.
Ennyit költünk átlagosan karácsonyra A három leginkább vágyott ajándék a készpénz, a kézzel készített személyes ajándék és az élményajándék.
Egy újabb vírus bukkant fel, ami lopja a bankok ügyfeleinek pénzét A Tesco Bank több ezer ügyfele esett nemrégiben a kiberbűnözők áldozatául.
Taroltak a magyar filmesek a hétvégén Díjátadókon jutalmazták a magyar filmeket.