Party Time: Indul az EFOTT

Hatalmas retro házibulival, július 12-én  nyit az EFOTT fesztivál Velencén.  Ahogy azt megszokhattuk külföldi és hazai sztárok is fellépnek majd, és számos sport, gasztronómiai, turisztikai és kulturális program várja majd a látogatókat.

A fesztivál headliner fellépője Rudimental, üzent a fesztiválozó fiataloknak :

„Élvezzétek ki ezeket az éveket!”

 

‒ Fantasztikus közönség, kiváló kaja és finom sör – nekünk ezt jelenti Magyarország! Az EFOTT főiskolás, egyetemista közönségének pedig három dolgot tanácsolnánk: srácok, ne igyatok túl sokat, élvezzétek ki ezeket az éveket, és kössetek barátságokat! ‒ javasolták  Rudimentalos fiúk. Olyan DJ sztárokkal találkozhatunk majd, mint Zomboy, Headhunterz, Borgeous, Firebeatz és a Pendulum DJ set & Verse.

 

A hazai vonalat  erősíti majd a PASO , a 30Y, Mary PopKids és a Z-Drums, Wellhello, Dévényi Tibi bácsi, Kis Grófó és még sokan mások. Napközben is változatos programok várják a látogatókat, többek között a Civil Térre kitelepülő 100 civil szervezet kínálatának köszönhetően.

 

A 8-21 óra között nyitva tartó strandot habparty, a Honvédség vízi akadálypályája, blobbing és szárazföldi wakeboard teszi még vonzóbbá, de a vízpart mellett kertmozi és színház is épült.  A szokásos fesztivál menük mellett a Food Truck Udvarban különleges kaják közül is válogathatunk, de benézhetünk Széll Tamás és Mautner Zsófi mesterkonyhájába is .

Reméljük mindenki megfogadja Rudimentalék tanácsát, és emlékezetessé teszi a fesztivált magának és a haverjainak. Jó szórakozást az Efottozóknak!

efott_strand

Kiürült a SZIN, vége a nyárnak Együtt zárt a nyár és a SZIN.
A rockereknek is kedvez az idei Efott Nem bírta visszafogni magát a fesztiválra látogató VOLBEAT
Stílusikonok az EFOTT-on „Bátorság kell manapság középszerűnek lenni”
Több mint 100 fellépő, 200 programlehetőség az idei EFOTT-on A fesztivál erősebb lineuppal készül, mint valaha és 125.000 résztvevőre számítanak a majd 20 hektáron.
Programínyencségek az EFOTT palettájáról ,,Az idei EFOTT akár a karrierindítás első lépcsője is lehet."
2017-ben is megéri Efottra menni! A Hurts mellett Sean Paul is headliner az EFOTTON!
Egy újabb vírus bukkant fel, ami lopja a bankok ügyfeleinek pénzét A Tesco Bank több ezer ügyfele esett nemrégiben a kiberbűnözők áldozatául.
Taroltak a magyar filmesek a hétvégén Díjátadókon jutalmazták a magyar filmeket.
Körözés alatt állt a csávolyi gyanúsított Hamis külföldi okmányok, kábítószert és fegyver is, volt a 42 éves körözött férfi csávolyi tartózkodási helyén .