Halfőzőre készül a Város

A Bajai Halfőző Fesztivált megelőző héten már érezhető a hétvége szele.  Megnőtt az autós forgalom, és a boltokban  hosszabbak a sorok már most is. Az összes kátyút rendbe tették, levágták mindenhol a füvet, ,kihirdették a parkolási rendeket a rendezvényen. Több helyre hőségkapukat helyeztek ki, amik mennek is folyamatosan. A héten nyit a Kaland park,  a városunk tényleg hangolódik.

A Tér jelenlegi állapota

A teret is öltöztetik

A legszembetűnőbb mégis, ahogy elkezdték megépíteni, már napokkal ezelőtt az árusoknak fabódéit, és a Szigetben is szerelik a hintákat. Pár sörsátrat is láthatunk már padokkal asztalokkal. Most is vannak olyan részek ahová nem mehetünk, mert le van kerítve.

DSC_0022

Nagy melegben a párakapuk is működnek

 

A legtöbb családnak ilyenkor érkeznek az ismerősei, barátai az ország minden szegletéből. Ha főzünk halászlevet a vendégeknek, nem árt időben megrendelni a halat, és ne az utolsó pillanatra hagyjuk a bevásárlást se. Tapasztalatból mondom, az kész elmebaj!  Élénken él a kép az emlékezetemben amikor 4 évvel ezelőtt az emberek kifosztották az összes bevásárló központot. Csak molylepkéket találtunk a tésztasorban, elvitték az összes hűtőtáskát, megcsappant a sör készlet, és a napernyők sora is üres volt. Ezért aki teheti, időben kezdje el beszerezni a kellékeket. Mindenkinek jó szórakozást kívánunk a hétvégére!

 

A Programot itt találod! >>

 

Merre tovább Halfőző fesztivál? – interjú Dobos Edittel A Bajai Halfőző Fesztivál jövőjéről, változásáról kérdeztük Dobos Editet, a Baja Marketing Kft ügyvezető helyettesét.
Cicák és kutyák együtt kerestek gazdit A két bajai állatmentő csoport kéz a kézben keresett gazdát az árva kutyáinak és cicáinak az Örökbefogadó Napon.
Bajaiak az EB-n: Az éjjel soha nem érhet véget "Ilyen messze otthontól, ennyi magyart látni, és közösen drukkolni, óriási élmény volt."- Bajaiak meséltek élményeikről.
Gyertek ki a bajai mentőállomás nyílt napjára! A legjobb rendezvény a hétvégére, kicsiknek nagyoknak egyaránt!
Gálos Roland veretlen a Német Bundesligában! Ötödik mérkőzését is megnyerte a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó Se Baja sportolója!
Kovács Csaba: Szállodahajók érkezhetnek Bajára Hamarosan nem csak elhajózni láthatjuk majd a folyami luxushajókat.
Paintballra fel! Akciós lövöldözésre invitál az öt éves Maxim Paintball.
Bajáról loptak bicikliket, de elfogták őket a rendőrök Baján több helyről is loptak bicikliket az urak, de szerencsére elfogták őket a rendőrök.
Kiadni a lakást? – Na még mit nem! Minden, amit a bajai albérletpiacról tudni akarsz. Azt is kinyomoztuk, miért nehéz albérletet találni manapság Baján.