Fiatal srácok kontra idősebb nők: áldás vagy átok?

A korkülönbség mindig is foglalkoztatott minket, nőket. Elvileg mindenki a saját korosztályában próbál megfelelő partnert találni. Ám az idő múlásával egyre nehezebb a szingli csajok dolga, hiszen azt vesszük észre, hogy korcsoportunkban elfogytak a használható férfi példányok.

 

Úgy tartják, hogy a kor csak egy szám. Ez talán igaz is lehet, azonban ha az a szám öt-tíz éves differenciát mutat mínuszban a pasi részére, akkor már el kell gondolkodnunk.

 

Aki szerencsésnek mondhatja magát, azon tényleg nem látszik, hogy betöltötte a harmadik X-et. Ez igazán üdítő tény, csupán az a bibi, hogy egyre kapósabbá válik a fiatal srácok számára. Persze azért ez nem olyan kardinális probléma, hiszen az egónknak óriási boost-ot ad. Ám, ha az ember lánya tartós párkapcsolatra, esetlegesen házasságra gondolna a jövőben, akkor már jól végig kell gondolni, hogy megéri-e belemenni egy Demi-Ashton féle mókába. 

fiatal4

 

Szinte már szórakoztató, hogy egy party alkalmával odaszambázó fiatal egyed, szinte sokkot kap, miután felhomályosítottuk, hogy mennyi is az annyi. 

Ám nemhogy megijednének, inkább kihúzzák magukat és a nitrót bekapcsolva, ezerrel nyomulnak befelé.

Csúcskategóriás nővé avanzsálunk a szemében, mert a ráncainkat csak mikroszkóppal találná meg, ennek örömére ő büszkén kezd el minket tapogatni. Mindig is foglalkoztatott, hogy mit is esznek az a srácok idősebb nőkön.

 

Mivel én is azok közé tartozom, akinek már volt része ilyen helyzetben. Kifaggattam a srácot a miértekről:

“Unja a korabeli lányokat, egyformán néznek ki, üresfejű libák, és az ágyban pedig a “darab fa” című performanszot adják elő. Ezzel szemben egy idősebb nő már tudja mit akar, főleg az ágyban.”

Ami minden bizonnyal egy nyomós ok részükről, hiszen az én esetemben egy 12 évvel fiatalabb zigótáról beszélünk.

fiatal9

Azon morfondíroztam, hogy vajon ennek a kis nyikhajnak mit is jelenték valójában. Ritka egyednek számítanak azok, aki komolyan gondolják a párkapcsolatot és nem rettennek vissza akár a házasságtól sem. Csak nekünk idősebb csajoknak ez szinte elképzelhetetlen, csak a 18 éves kisfiút látjuk bennük, aki zsákolni szeretne egy jóízűt, majd hencegni a haveroknak, hogy “levarrtam egy harmincas istennőt.” Ha pedig túl nagyot alakítunk a pihe-puha ágyban, akkor ránk tapad, hiszen szó szerint észbontó lesz számára a tapasztalat. Ebben reménykednek ők is, hogy testi-mentoruk leszünk, akik páratlan lepedőakrobatát faragnak belőlük. 

 

Érdekes, hogy ha egy idősebb hölgy kerül közelebbi kapcsolatba egy nála ifjabb titánnal, az több ember szemében megbotránkoztatóan hat. Azonban, ha egy “legszebb korban” járó férfi ( 50+) oldalán egy kis hamvas cicalány dorombol, az már döfi. Korosabb férfi kontra hamvas hölgyemény nem elítélendő (szerintük), hiszen ők playboy-ok, nekik ez jár és micsoda dicsőség.

A szerelem mindent legyőz, ebben az esetben a pénz, mely az undort is szőnyeg alá söpri.

Tiszta szerelem

Hjjjúúúú, de huncut Vagy, Mr. Hefner!

Hjjjúúúú, de huncut Vagy, Mr. Hefner!

 

Egyértelműen nehéz meghatározni, hogy hány év korkülönbség elfogadható a társadalmi elvárás szerint. Ha pedig rebellisek vagyunk és minket egy répanadrágos, Justin Beiber sérós férfikezdemény bókáradata tesz boldoggá, akkor nincs mit tenni, csupán dagadó mellel élvezni azt, mert a harmincas évjárat azért még nem a nyugdíjazás időszaka. Nehéz őket komolyan venni, de Hölgyeim, talán ők is megérdemelnek egy próbakört, utána pedig ki tudja mi lesz a történet vége.  

fiatal12

 

Csak az egyenruha számít: katona, rendőr, tűzoltó! Miért mániája minden nőnek az uniformis? Megkérdeztük, hogy miként hat ez a kis extra fűszer egy párkapcsolatra.
Nőnapra: 5+1 férfi típus, akitől leesik a bugyink! (szavazással) Macis, vékony vagy izomagy? Minden hölgy más-más kategóriát részesít előnyben. Nőnapi pasi-mustra, mert ma megérdemeljük!
Reggeli kávé mellé: 10 +1 szexis, magyar férfi-állat! (szavazással) Szexis magyar hírességek, akiknek a látványától megremeg a lábunk, vigyorgunk totális fogsort villantva. Mustráljunk!
PMÖ: Csajoknak oázis, pasiknak sivatag: a női sorozatok. Pasikat gyalázó, nőket félrevezető, felesleges, idegesítő. Ehhez hasonló vélemények a férfiaktól. De mit gondolnak a nők?
Egy nős férfi őszinte vallomása az elsárkányosodásról (+18) Csupán legenda vagy valóban minden nő elsárkányosodik? Most kiderül, hogy miként látják a férjek ezt a folyamatot.
Két órás visítás, tökéletes testek: Magic Mike élőben! Chippendale vagy minőségi szórakoztatás? A látvány, melyre minden nő vágyik egy éjszaka erejéig. Nekünk is jár a móka!
5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással) Íme a lista! A férfiak ezen tulajdonságait irigyeljük leginkább!
Csak egy falatot! Svédasztalon: a pasik. Csak egy kis kóstolót kérünk a férfiakból, csupán csemegézünk. Vajon megéri befizetni egy svédasztalos eszem-iszomra?