Férfidivat női szemmel: tiltó-listás és “kell” darabok

Rengeteg írással lehet találkozni, hogy egy nőnek miben érdemes megjelennie, ha kimerészkedik az otthona biztonságos falai mögül. Ám kevés szó esik a férfiak ruházkodási szokásairól, illetve arról, hogy a nők mely outfit-eket részesítik előnyben.

Nos, kedves hölgy olvasóink, tudjuk, hogy titkon mindannyian erre a szettre szavaztok, ezeken a forró nyári napokon:

férfi

Ám, hogy egy alfahímet ilyen tökéletes állapotában meggusztálhassuk, addig valamiféle izgalmas trailer-t kell bemutatniuk.  Egyes férfiak igenis szeretnek divatosan öltözködni. Némelyikük pedig váltig úgy hiszi, hogy Ő maga James Bond, és semmi szüksége holmi stylist-ra. Erre a csoportra jellemző, hogy vadállatinak tartja a személyiségét, a testét, illetve magasról tesz a Ralp Lauren legújabb kollekciójára. Neki senki sem mondhatja meg, hogy mit viseljen az utcán.

férfi6

Az a gond, hogy a szandál-fehér zokni kombó, már az őskorban is hátborzongató látványt nyújtott. Ejtsünk néhány szót a rémületes ruhadarabokról, melyeket a Teremtés Koronái alkalmasint megvillantanak a szebbik Nemnek. Ilyenek a már említett szandi-bandik, az övtáskák ( sportos, praktikus, és „esztétikus” ), az adoniszi mellkasig felhúzott bermuda nadrágok, a V-kivágású, mellprémmel, vagy azzal a két szállal, ami kiserkent, típusú pólók.

A borzalom legmagasabb foka!

A borzalom legmagasabb foka!

Biztos vagyok benne, hogy ők is morfondíroznak, hogy mit is vegyenek föl, külön hangsúlyt fektetve a csajozós szettjükre, egy-egy buli alkalmával. Nekik nem kell figyelniük a dekoltázsra, a narancsbőrre, az összeérő combokra, a vízállós sminkre, a táska-cipő színének összhangba hozatalára. Amit, mi nők javasolhatunk : ne kövessék minden esetben az éppen aktuális trendet. Hiszen kizártnak tartom, hogy a tavalyi Rick Owens nevével fémjelzett: itt a fütyi – hol a fütyi kreációiban megjelenve, a hölgyek sorszámot tépnének hozzájuk. Idén sem kímélik az urakat a high-fashion diktátorai, hiszen a nagy sláger a férfi hímtag alakú nyakláncmedál. Köszönjünk.

Legalább szellőzik...

Legalább szellőzik…

 Minden esetben a testalkatuknak és személyiségüknek megfelelő ruhadarabokat válasszanak. A zakó egy basic darab ám, ha egész éjjel feszeng benne és retteg, hogy egy laza mozdulattól a varrás a hátán úgy dönt, hogy dezertál, azt a nők is észre fogják venni. Legyen meg az összhang, és az azzal járó magabiztosság. Az az igazán szexi, ha látjuk egy férfin, hogy jól érzi magát a bőrben. Egyszerűbb színekre voksoljanak, az ing, póló – farmer örök klasszikus, akárcsak a piké póló.

férfi7

Felejtsék el a trágár és obszcén feliratú felsőket, ujjatlan trikókat, mert enyhén retardáltnak festenek bennük.

férfi3

Egy kis plusz adalék. Lehet egy alfahím szerényen is felöltözve, de ami majdnem minden divat-fiaskót törölni tud: az a parfüm. Ha az illető nem egy görög félisten, valamint nem a Dior speedo nadrágos plakátjáról kúszott le, de az illata maga a megtestesült Aqua di Gio by Giorgio Armani, akkor már nyert ügye van. Egy kifogástalan illatfelhőt magára öltve több sikere lesz a hölgyeknél, főleg, ha direkt nagy kézmozdulatokat tesz és sokszor közel hajol hozzánk. Az orrunkra nem tudunk csomót kötni, ezért inkább letépnénk azt csúf ruhát a kanról, csak közelebbről megszimatolhassuk. Urak, legyetek körültekintőek öltözködésben, kényelmes és klasszikus darabokat viseljetek és, a hatás nem marad el.

férfi2 férfi8

férfi5 férfi4

 

Mutatjuk a 2017-es fürdőruhatrendet. Igen, a férfit is. Hölgyek és urak! Ha még nem vettétek meg az ideit, nektek szól a cikkünk!
Ölnél egy cipőért? A PETA nevű állatvédő szervezet idei kampánya felrobbantotta a netet, és összecsaptak a vélemények.
Nőnapra: 5+1 férfi típus, akitől leesik a bugyink! (szavazással) Macis, vékony vagy izomagy? Minden hölgy más-más kategóriát részesít előnyben. Nőnapi pasi-mustra, mert ma megérdemeljük!
5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
Reggeli kávé mellé: 10 +1 szexis, magyar férfi-állat! (szavazással) Szexis magyar hírességek, akiknek a látványától megremeg a lábunk, vigyorgunk totális fogsort villantva. Mustráljunk!
Fiatal srácok kontra idősebb nők: áldás vagy átok? Lehet csupán élvezniük kéne a nőknek a fiatalabb srácok invázióját. Miért csak a nőknek számít a korkülönbség?
Egy online shopper vallomása Online shopping vagy nem online shopping? Évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend a virtuális vásárlás.
Itt a 2016-os tavaszi divattrend Jó hírem van csajok! Újabb ok a vásárlásra! Mutatjuk az idei tavasz divatját!
Unod a férfikontyot? Itt az új őrület, a férfi hajfonat Lassan már azt sem fogjuk tudni, nő, vagy férfi jön velünk szemben az utcán. Neked tetszik a férfi-fonat?