Ex-elni vagy nem ex-elni, avagy a volt pasi újra színre lép

Amikor belevágunk egy kapcsolatba egy sráccal, akkor agyunkat rózsaszín köd lepi el. Meg vagyunk győződve arról, hogy Ő lesz Mr. Tökéletes, akivel idős korunkban együtt fogunk ücsörögni a muskátlikkal borított verandán, miközben unokáinkat könnyes tekintettel csodáljuk.

 

ex12

 

Egy idő múlva oszladozni kezd a vattacukor felhő, és minden fekete-fehérré változik. Egyénenként eltérő, hogy mikor is kezdjük el nagyítóval vizsgálgatni szegény emberünket. Korábbi mikroszkopikus hibáit ( amennyiben akkorát is észrevettünk), már rinocérosz méretűnek látjuk.

 

Minden új kapcsolatban az a jó, hogy tiszta lappal indulunk. Csak a szerelem létezik, az euforikus érzés, amikor találkozunk, megérintjük a másikat és mindent megteszünk azért, hogy a kapcsolat tökéletes legyen. Nem veszünk tudomást arról, ha késik egy órát, ha az out-fit-jét látva Karl Lagerfeld sikítva tenne föl még egy napszemüveget, félvén, hogy kiég a retinája, valamint, ha az orrszőre már a távolból felénk integet. Ezek hozzá tartoznak, Ő pedig hozzánk, más nem számít. Az idő múlásával azonban, a kákán is csomót keresünk, és találunk is. Előtérbe kerül az anyagi téma, a karrier, a közös érdeklődési pontok, a család, a barátok. Mondogatjuk magunknak, hogy ” Omnia vincit amor.” , azaz a szerelem mindent legyőz. Minket mégsem tud térdre kényszeríteni, mert a földtől elrugaszkodott elképzeléseinkhez görcsösen ragaszkodunk:

 

Gyakorlatilag hangyává zsugorítjuk a pasinkat, leamortizáljuk az egóját, a jövőképét keretestől leküldjük a forgácsoló-gépen.

 

ex7

 

Valamiért Ő mégsem tágít, nem adja fel, küzd értünk. Mi pedig semmibe vesszük, mondván mi jobbat érdemlünk, nekünk egy érett férfi kell, aki minden tekintetben stabil hátteret tud számunkra biztosítani. Azaz szakítunk Vele. Azonban nem tudjuk elengedni és barátsággá formáljuk a korábbi, mindent elsöprő lamúrt. Megbánjuk tettünket, és csak abban reménykedünk, egyszer visszafogadja bolond fejünket. Elképzelhető, hogy szeretett férfiúnk ránk tényleg csupán barátként tekint és becstelen dolgokat forgat a fejében, pontosabban… 

ex6

 

Azért be kell vallanunk, pajzán gondolat formájában mi is kacérkodunk a gondolattal.

Szex az ex-szel több kimenetelű lehet:

észbontóan jó lesz, vagy a megtestesült katasztrófa. Harmadik lehetőség, hogy nem fog bennünk megmozgatni semmit sem a dejavu-légyott. Ami érdekes, hiszen sok-sok év után mást várnánk. Talán az utolsó verzió jelentheti azt, hogy le tudtuk zárni magunkban a dolgokat.

 

Elvileg.

 

Ám egy nekünk nem tetsző csevej után, visszaesünk a sáros gödörbe, képtelenek vagyunk szabadulni a régi érzelmeinktől. A férfiak úgy tartják, hogy azért fekszenek le a volt barátnőikkel, mert kéznél vannak. Csak egy numera és semmi több. Ez elég ocsmány ránk nézve, azonban, ha így van, akkor el kell fogadnunk. Megtettük az utolsó lépést is, és ezek után sem változnak meg az érzései irányunkban, akkor :

ex1

 

Tény, hogy mi szakítottunk, de évekig tűrtük a beszólásait, azt, hogy mindig volt egy újabb nőstény, akiért epekedett. Próbáltuk kiköszörülni a csorbát, de olyan szekér után ne fussunk, mely nem vesz föl. Ám, ha a közeljövőben eltörik a féltengely, akkor mi ott leszünk és segítünk kereket cserélni, hátha ez az ezermesteres mutatványuk meggyőzi Őket arról, hogy Mi vagyunk Álmaik Női. 

Az örök kérdés: miként látják a pasik a nőket? Vajon miként látják a férfiak a nőket? Talán némi képet kapunk erről, hiszen egy igazi pasi válaszaiból szemezgetünk.
Kiakasztó szakítós pasi dumák, amiket jobb, ha elkerülsz A szakítás fájó dolog, de ha a pasid egy mondvacsinált indokkal áll elő, akkor az már kész katasztrófa!
Csak az egyenruha számít: katona, rendőr, tűzoltó! Miért mániája minden nőnek az uniformis? Megkérdeztük, hogy miként hat ez a kis extra fűszer egy párkapcsolatra.
5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással) Íme a lista! A férfiak ezen tulajdonságait irigyeljük leginkább!
Vajon rágörcsölünk a pasi-keresésre? Amikor már máson sem gondolkodunk. Valljuk be, egy idő után unalmas a szingli-élet. Adjunk minden pasinak esélyt, vagy inkább szűrjük meg a jelentkezőket?
Reggeli kávé mellé: 10 +1 szexis, magyar férfi-állat! (szavazással) Szexis magyar hírességek, akiknek a látványától megremeg a lábunk, vigyorgunk totális fogsort villantva. Mustráljunk!
Múltunk pasijai, akik örökké az életünk részévé váltak. Képben maradt ex- pasik. Vajon a régi szerelmeket száműzzük az életünkből vagy inkább masírozzanak velünk tovább?
Csak egy falatot! Svédasztalon: a pasik. Csak egy kis kóstolót kérünk a férfiakból, csupán csemegézünk. Vajon megéri befizetni egy svédasztalos eszem-iszomra?