Az eső ellenére is hatalmas buli volt az Efott-on

Nem kímélte az idén az időjárás az Efottozókat. Felváltva használták a gumicsizmát és a naptejet. A szervezők elmondták, hogy a 2016-os Efotton 65.319 ember ropta rendíthetetlenül.  A szombati bulira az ítéletidő összekovácsolta a zenészeket. Marsalkó Dávid szerint az eső nem lehet a buli akadálya.

  ‒ Hatalmas élmény nagyszínpadon zenélni, de sátorban is örömmel álltunk a közönség elé. Néhány számot ugyan ki kellett húzni a repertoárból, de így is igazi rock’n’roll hangulat kerekedett. Rengetegen jöttek be, amit külön köszönünk, mi pedig egyszerűen nem akartunk lejönni a színpadról. Hogy elmaradjon egy ilyen buli? Na még mit nem! – mondta el a Halott Pénz frontembere, aki zenésztársaival a legnépszerűbb dalokat sűrítve adta át a hallgatóságnak.

Halott Penz

Halott Pénz

Hasonlóan vélekedik Vitáris Iván is: – Ahhoz, hogy az utolsó este így egyben legyen, minden zenész rugalmasságára és a közönség kitartására is szükség volt. Ezzel pedig egy pillanatig se volt probléma. Mindenképpen színpadra akartunk állni, meghálálni a közönségnek, hogy itt vannak velünk, és lenyomni a legjobban várt dalokat. Tudtuk, hogy a körülmények ellenére ez egy nagyon király buli lesz, és igazunk lett!  – lelkendezett az Ivan & the Parazol énekese, akivel Gaxsta Zolee, Puskás Peti és Felcser Máté is egyetértett.

EFOTT hagulat

 

Idén a koncertek mellett a különböző sport- és turisztikai programokra mutatkozott a legnagyobb érdeklődés, de sokan éltek a kiegészítő élmény-, valamint kulturális lehetőségekkel.
 

Stílusikonok az EFOTT-on „Bátorság kell manapság középszerűnek lenni”
A rockereknek is kedvez az idei Efott Nem bírta visszafogni magát a fesztiválra látogató VOLBEAT
Az ide EFOTT újra kitesz magáért! VILÁGSZTÁR VELENCÉN! Az idei EFOTT Fesztivál újra egy világsztárral teszi felejthetetlenné a nyarat! Az aranyhangú srác hazánkba látogat!
2017-ben is megéri Efottra menni! A Hurts mellett Sean Paul is headliner az EFOTTON!
Kiürült a SZIN, vége a nyárnak Együtt zárt a nyár és a SZIN.
Party Time: Indul az EFOTT Hatalmas kaland vár arra, aki idén az Efottra látogat. A fesztivál ma nyitja kapuit a nagyérdemű előtt.
Több mint 100 fellépő, 200 programlehetőség az idei EFOTT-on A fesztivál erősebb lineuppal készül, mint valaha és 125.000 résztvevőre számítanak a majd 20 hektáron.
,, Írj rám, majd megbeszéljük! ” avagy nyugdíjba küldtük a hanghívást Hol van már a hívás, meg az órákig tartó telefonálgatás és az Sms?! Mára már elenyészően vannak jelen az életünkben.
Népharag: Ezektől a posztoktól kapunk agyfrászt Cuppanós szelfi és a Ceolhoi "nagyon igaz". Összegyűjtöttük a legidegesítőbb Facebook lakókat és posztjaikat.