A tatyóm nélkül soha!

Táska nélkül a nők többsége nem megy sehova.  Nélküle félkarú rablók vagyunk. Kell belőle téli, nyári, őszi, kicsi, nagy, alkalmi, sportos és még sorolhatnám. A legtöbben nem csak a trendeket követve választunk táskát, hanem a praktikumot nézzük. Így is kismillió darab van minden csajnak belőle, de sosem elég.

táskák

A közepes méretű táskát tartom ideálisnak, lehet bele pakolni, mégis marad hely még, ha esetleg el kell rakni bevásárlásnál beszerzett apróságokat. Az tény, hogy keveredtem már mókás szituációkba, például egy nyári estén a barátokkal egy fázós barátnőmnek szemrebbenés nélkül húztam elő egy pulóvert a 25×20 cm- es kistáskámból, a társaság férfi része teljesen megsemmisülten hápogott, hogy ezt mégis hogyan? Akkor mi van még benne? 

 

Hogy ki mit tart benne az természetesen egyénenként változik, és mindent nem árulhatunk el, de azért biztos vagyok benne , hogy a nők többségének alapkészlete a következő kombó : 
Pénztárca, iratok, kulcs, sminkfelszerelés, pár higiéniai  holmi, fájdalomcsillapító, és ragtapasz.  – nálam ez az alap, ezzel már úgy érzem kisebb fajta katasztrófákat ki tudok védeni, még embertársaimon is segíthetek.  Aztán jöhetnek az extrák, fülhallgató, pótfülhallgató,  töltő, napszemüvegek – egy sötét lencsés erős fényre, egy világos kevésbé intenzív napsütésre. Valamilyen bevásárlótáska, pendrive, víz , hajgumik, noteszek és tollak meg rágó. Nem is olyan sok. Ennyi tartozék mellett is marad hely, hogy egy kisebb adag frissen vásárolt holmit belepasszírozzunk. Adódtak azért  tréfás pillanatok  egy ilyen vásárlás alkalmával, elég sok mosolygó ember jött velem szembe amikor  kilógott a táskánkból egy csomag  zöldségzöldje a frissen vásárolt szerzemények tetején… 🙂

bgg

fotó : pinterest

Állandóan ugratnak minket, hogy mennyi mindent hordunk magunknál, mégis ha valami vészhelyzet adódik, biztos, hogy  a táskás lányok segíteni tudnak. Biztonságérzetet ad, ha ezek a holmik velünk vannak. Például egy olyan helyen, ahol nincs bolt, vagy egy hosszú utazás alkalmával.  Azért próbáljunk meg valamiféle egészséges határt nem átlépni, és maradjunk az ésszerűség határain belül, ne kapjunk gerincferdülést a táskánk súlya miatt! A T elosztót már én is otthon hagyom…

A rommá játszott karácsonyi dalok helyett válaszd ezeket! Az ,,All I want for christmas is you" és a ,,Last christmas" hallatán kitépnéd a hajad? Akkor ez Neked szól!
5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
Nagyszínpados lett a Blahalouisiana A bajai Schoblocher Barbi zenekara egyre népszerűbb. Nagy bulit csaptak a SZIN-en!
A hordozható zeneszerszámaink evolúciója Nosztalgiázz velünk! A hordozható zene-kütyüjeink történetét idéztük fel, a Sokol rádiótól egészen az okostelóig.
Az alkohol és a nők barátsága A nők alkoholfogyasztási kultúrája manapság már egyáltalán nem tér el a férfiakétól.
Múlt idéző Pc játékok Ezzel játszottunk régen: A számítógépes játékok útja, a Commodore 64-fől a Windows 98-ig.
Strand kiegészítő front: támadnak a flamingók! Lebegő kaják, és felfújható állatok világába invitálunk!
Különcség mesterfokon, avagy furcsa sportok a nagyvilágban Van, aki forrón szereti. Vagy inkább extrémen? Mutatjuk a legfurcsább sportokat!
Bohócok a neten, avagy humort a hétköznapokba! Megnéztük kik most a legnépszerűbb poéngyárosok a neten.