Rónai Sándorról nevezik el a műfüves pályát

Rónai Sándor lesz a névadója Baján, a Petőfi-szigeti műfüves focipályának – adta hírül a Rónai Sándor emlékoldal a legnagyobb közösségi portálon.  A 2016. június 6-án rendezendő ünnepélyes átadást, egy emléktorna követi majd, melyre a szervezők mindenkit szeretettel várnak.

 

Mint ismeretes az 1980-as évek elején, Rónai Sándor volt annak a labdarúgó csapatnak az edzője, mely egészen az NB II-ig küzdötte fel magát. 

címlapfotó: Rónai Sándor emlékoldal (facebook)

 

Facebook esemény >>

Bajaiak az EB-n: Az éjjel soha nem érhet véget "Ilyen messze otthontól, ennyi magyart látni, és közösen drukkolni, óriási élmény volt."- Bajaiak meséltek élményeikről.
Óriási meglepetés a BL-ben Gondoltad volna, hogy ilyen eredmény születik a Wolfsburg - Real Madrid találkozón?
Az EB kapujában? Fontos meccseket játszunk a 2016-os labdarúgó-Európa-bajnokság selejtezőjének utolsó két fordulóján. Vajon kijutunk?
“Szeretjük a vitát” – interjú Tarnai Zoltán főszerkesztővel Két évesek lettünk. Ha lehet hagyományról beszélni, akkor ilyenkor hagyományosan akasztjuk a hóhért.
Hogyvoltozzuk a Feröer elleni meccset Ha nem láttad, nem vesztettél sokat. Itt vannak a főbb történések.
Szarvaslesen A szarvasbőgés témakörét boncolgattuk, mi az, amit laikusként tudnunk kell, mielőtt az erdőbe rohanunk szarvast lesni.
Bye Bye készpénz – Hello Festipay Ahogy már több fesztivál esetén is találkozhattunk a jelenséggel, most idén először a SZINen sem használhatunk készpénzt
“Mondtam, hogy száz méter háton bármi megtörténhet…” Olvasd el, mit mondott Katinka a győzelmeiről.
Augusztus 8.: az ökológiai “túllövés” napja Újra többet fogyasztottunk mint szabadna, így a tavalyihoz képest még korábban jött el az ökológiai „túllövés napja”.