Létezik egyáltalán Mr. Tökéletes?

Amikor az ember lánya betölti a harmincat és még a fasorban sincs a Nagy Ő, akkor gondolkodóba esik, hogy vajon merre kószálhatott el a tökéletes alfahím.

tv-series-prison-break-wallpapers-hd-prison-break-wallpaper-backgrounds-37

 

Minden nő vágyik egy férfira aki a lelki és testi társa, akivel együtt öregedhet meg. Kezdetben várjuk a herceget fehér lovon, ugyebár legyen jóképű, szexis, hozzon sok virágot és ajándékkal halmozzon el minket. Ám az idő múlásával átértékeljük a listánkat. Már kevésbé számít a kinézet ( Nagymamámat idézve, ha már egy fokkal szebb az ördögnél, akkor már jóképű ), csupán legyen kedves, megértő, figyelmes, rendelkezzen biztos anyagi háttérrel. Természetesen kiemelkedő helyet foglal el a családcentrikusság, a hűség valamint az elmaradhatatlan humor. Tőlem is gyakran kérdezik, hogy mikor szándékozom férjhez menni, miért nincs barátom. Igen kellemetlen kérdések, egyszerűen el szoktam hárítani a választ, mondván lerobbant a fehér Bentley-je, de már úton van.

peliculas.10138.IMAGEN2

Elgondolkodtató, hogy ennyi idősen miért is vagyok szingli. Talán rossz helyen keresgéltem eddig, vagy olyan srácot iktattam ki életem korai szakaszából, akit nem kellett volna. Bevallom van egy deli legény, aki mai napig megdobogtatja a szívemet. Bánom, hogy régen egy kis semmiség miatt váltam el tőle. Mai napig heti rendszerességgel beszélgetünk, bár néha, mintha egy ellenséggel harcolnék, biztos nem tart teljesen komplettnek. Rettegek a ténytől, hogy Ő már nem érez irántam semmit. Finoman szólva elszalasztottam Mr. Tökélyt, sajnos nem vagyok Nostradamus leszármazottja. Az évek múlásával mindig gondoljuk végig, hogy kit és miért tennénk lapátra, hamarosan ki fog derülni, hogy vajon helyesen döntöttünk vagy inkább életünk egyik nagy hibáját követtük el.

 

 

Egy nagyon kedves barátnőm úgy gondolja, hogy nem fog az igényeiből lejjebb adni, mert neki igenis jár Mr. Tökély. Igaza van, de azért nem szabad elfelejtenünk, hogy mi nők sem vagyunk tökéletesek. Minden kapcsolat elején leszáll szempilláinkra az a bizonyos rózsaszín köd, de pár hónap múlva, amikor elillan, akkor válik valósággá a kapcsolat. Mérlegelnünk kell, hogy pro és kontra mely tulajdonságok vannak túlsúlyban.

Az élet rövid, ne Álmaink Hercege után kutassunk, hanem adjunk esélyt azoknak a Teremtés Koronáit képviselőknek, akik Királylányként bánnának velünk, és engedjük meg nekik, hogy ezt be is bizonyíthassák. 





5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással) Íme a lista! A férfiak ezen tulajdonságait irigyeljük leginkább!
Csak egy falatot! Svédasztalon: a pasik. Csak egy kis kóstolót kérünk a férfiakból, csupán csemegézünk. Vajon megéri befizetni egy svédasztalos eszem-iszomra?
PMÖ: Ami nyáron történik, az ott is marad! Pasik és a tökéletlen időzítés. PasiMentes Övezet: mi a helyzet akkor,ha a kezdeti románcból csupán egy szép, nyári emlék marad?
Csak az egyenruha számít: katona, rendőr, tűzoltó! Miért mániája minden nőnek az uniformis? Megkérdeztük, hogy miként hat ez a kis extra fűszer egy párkapcsolatra.
Vajon rágörcsölünk a pasi-keresésre? Amikor már máson sem gondolkodunk. Valljuk be, egy idő után unalmas a szingli-élet. Adjunk minden pasinak esélyt, vagy inkább szűrjük meg a jelentkezőket?
Reggeli kávé mellé: 10 +1 szexis, magyar férfi-állat! (szavazással) Szexis magyar hírességek, akiknek a látványától megremeg a lábunk, vigyorgunk totális fogsort villantva. Mustráljunk!
PMÖ: Női barátság: mítosz vagy valóság? Öribari, BFF, a legjobb és mindörökké... Létezhet e örökké tartó barátság a nők között, vagy ez is csak legenda?
Az örök kérdés: miként látják a pasik a nőket? Vajon miként látják a férfiak a nőket? Talán némi képet kapunk erről, hiszen egy igazi pasi válaszaiból szemezgetünk.