Filmajánló: Mentsük meg a Kalapost!

Lewis Carol klasszikus műve elevenedik meg a vásznon a mozikban. Érdemes bejegyezni a naptáratokban, hogy június 2-tól, csütörtöktől újra tündérmesés kalandokban lesz részetek.

2010-ben mutatták be az Alíz Csodaországban című filmet, mely kasszasiker volt. Nagyon sok időt vártunk a folytatásra, de véleményem szerint megérte.

A 3D-s, élőszereplős Disney alkotás minden bizonnyal óriási sikert fog aratni, ugyanúgy, mint, az Alíz Csodaországban. A Bolond Kalapos ( Johnny Depp) ismét galibába keveredik, és senki másra nem számíthat, csak jó barátjára, Alízra ( Mia Wasikowska ), aki visszatatér Csodaországba. Egy Kronoszférát kap Alíz, ami magát az időt működteti. Ennek a különleges tárgynak a segítségével időutazás veszi kezdetét. A kicsit különc barátok múltját is megismerhetjük Tükörországban való kalandozásunk során. A Vörös királynő ( Helena Bonham Carter ) ismét feltűnik, bár senki sem örül a látogatásának. Testvére a Fehér királynő (Anne Hathaway) légies kézmozdulataival rendre fogja inteni nővérét, aki természetesen a “Halál reá!” válaszával igyekszik mindenkit lecsendesíteni. Az Idő szerepében Sacha Baron Cohen (Borat, Ali G) jelenik meg, mint mindennek az egyetlen és mindenható Ura. Nem szabad megfeledkeznünk, a többi ikonikus figuráról sem: Fehér nyúl (Michael Sheen), Cheshire macska (Stephen Fry) és nem utolsó sorban Bayard kutya (Timothy Spall). Ők kísérik végig Alízt ezen a kalandos úton, mely reményeink szerint boldog véget fog érni, ahogyan már ez szokás a mesékben.  

Ami különleges, ám szomorú, hogy a Bölcselő eredeti hangja Alan Rickman kiváló színész, aki idén januárban hunyt el.

Alice_in_wonderland_poster_2_1_original1_[3]

Rendezői fronton csere történt, ugyanis nem Tim Burton nevéhez köthető az egészen különleges látványvilágú alkotás, hanem James Bobin-hoz. 

Minden bizonnyal újabb fantasztikus élménynek leszünk részesei, ha ellátogatunk a moziba, ahol kiderül, hogy Alíznak sikerül-e megmenteni bolondos barátját.

 

Az ide EFOTT újra kitesz magáért! VILÁGSZTÁR VELENCÉN! Az idei EFOTT Fesztivál újra egy világsztárral teszi felejthetetlenné a nyarat! Az aranyhangú srác hazánkba látogat!
Így szextingeltek Ti, avagy “A nagy Szexting-teszt” Minden kiderül: Olvasóinkat kérdeztük, hogy vajon próbálták-e már, nők vagy a férfiak inkább a bevállalósabbak?
5 színész, akikről el sem hiszed, hogy még nem kaptak Oscart Az akadémia nem mindig annak ítéli az Oscar-díjat, akinek a közönség is adná. 5 mellőzött színészt néztünk.
A rockereknek is kedvez az idei Efott Nem bírta visszafogni magát a fesztiválra látogató VOLBEAT
,, Írj rám, majd megbeszéljük! ” avagy nyugdíjba küldtük a hanghívást Hol van már a hívás, meg az órákig tartó telefonálgatás és az Sms?! Mára már elenyészően vannak jelen az életünkben.
Legendák: Ezek a legmenőbb filmes verdák Van az úgy, amikor egy filmben az autó lejátssza a színészt. Ikonokat mutatunk, itt az ideje a gázra taposni!
Népharag: Ezektől a posztoktól kapunk agyfrászt Cuppanós szelfi és a Ceolhoi "nagyon igaz". Összegyűjtöttük a legidegesítőbb Facebook lakókat és posztjaikat.
Stílusikonok az EFOTT-on „Bátorság kell manapság középszerűnek lenni”
Csak az egyenruha számít: katona, rendőr, tűzoltó! Miért mániája minden nőnek az uniformis? Megkérdeztük, hogy miként hat ez a kis extra fűszer egy párkapcsolatra.