Feszt szerelem lesz az Efott-on – itt a himnusz

Nemrégiben adtunk hírt az idei EFOTT-ról , most pedig itt a várva várt zenei aláfestés!

 

A vízparti hangulatot, népies motívumokkal keverték, amivel megszületett a nyár egyik slágere! A dal a lazulást, a nyári fesztiválozást idézi, akusztikus gitárral és rapbetéttel.  

 

Az előadók Margaret Island, Felcser Máté (Punnany Massif) és JumoDaddy (Irie Maffia, Kelemen Kabátban) fesztiválélményei ihlették dalt, amely a rendezvény sajtótájékoztatóján debütált.

JumoDaddy_Felcser Mate_Margaret Island_Buda Marci_Maszlaver Gabor

 

A Feszt szerelem alapjait a Margaret Island alkotta meg, amelyhez Lábas Viki énekesnő EFOTT-os élményei is nagyban hozzájárultak.  Az alkotók a szabadság érzésének megjelenítésére törekedtek – ez volt Felcser Máté célja is, amikor megalkotta a szöveget.

 

− Az EFOTT számomra az izmos szabadságról szól, ahol különböző karakterek találkoznak, engedik el magukat, hiszen a fesztivál egész hangulatának van egy sajátos világa, ami magába zár. Szövegében és dallamában is ezt kívántuk visszaadni, megjelenítve egy könnyed nyári szerelemet, egy fesztiválos fellángolást – mondja a Punnany Massif frontembere, aki a „Csak szabadon” szlogenről a „vétkezzünk büntetlenül” életérzésre asszociál.

 

JumoDaddy felelt  a dal zenei alapjaiért, amiben elektronikus és akusztikus betétek egymást kiegészítve jelennek meg.

 

− Először még teológiát hallgató egyetemistaként az EFOTT civil szervezetei között voltam jelen, és bár a minőségem változott, a rendezvény azóta is az életem része. Nagyon emberi fesztiválnak tartom − kezdte EFOTT-emlékeit Gáspár. – A Feszt szerelem egy nagyon modern, fiatalos dallamvilágot formál, egy igazi nyári dal, ami előrevetíti 2016 zenei divatirányzatát.

 

Az EFOTT-himnusz annyira friss, hogy mostantól játsszák a hazai rádiók, élőben pedig július 12-17. között a Velencei-tó partján csendül majd fel.

 

 

 

Jó nagy buli készül az EFOTT-on Mintha nyaralnál, annyi élmény lesz a Efott fesztiválon. Többek közt piatőzsde, karrierindítás, és egy 14 méteres torony.
Mutatjuk az idei fesztivál-kör(kor)képet Hamarosan vége az érettséginek, a vizsgák is lassan elfogynak és kezdetét veszi a fesztiválszezon!
2017-ben is megéri Efottra menni! A Hurts mellett Sean Paul is headliner az EFOTTON!
Nyári Diákmunka program Szeretnél dolgozni a nyáron? Itt a lehetőség, ismét indul a Diákmunka program!
5+1 tipikus fesztiválarc Ők azok, akik szerves részét képezik minden fesztiválnak. Mindig, mindenhol ott vannak. Ugye te is találkoztál már velük?
Több mint 100 fellépő, 200 programlehetőség az idei EFOTT-on A fesztivál erősebb lineuppal készül, mint valaha és 125.000 résztvevőre számítanak a majd 20 hektáron.
A rockereknek is kedvez az idei Efott Nem bírta visszafogni magát a fesztiválra látogató VOLBEAT
Az ide EFOTT újra kitesz magáért! VILÁGSZTÁR VELENCÉN! Az idei EFOTT Fesztivál újra egy világsztárral teszi felejthetetlenné a nyarat! Az aranyhangú srác hazánkba látogat!
A hordozható zeneszerszámaink evolúciója Nosztalgiázz velünk! A hordozható zene-kütyüjeink történetét idéztük fel, a Sokol rádiótól egészen az okostelóig.