Feszt szerelem lesz az Efott-on – itt a himnusz

Nemrégiben adtunk hírt az idei EFOTT-ról , most pedig itt a várva várt zenei aláfestés!

 

A vízparti hangulatot, népies motívumokkal keverték, amivel megszületett a nyár egyik slágere! A dal a lazulást, a nyári fesztiválozást idézi, akusztikus gitárral és rapbetéttel.  

 

Az előadók Margaret Island, Felcser Máté (Punnany Massif) és JumoDaddy (Irie Maffia, Kelemen Kabátban) fesztiválélményei ihlették dalt, amely a rendezvény sajtótájékoztatóján debütált.

JumoDaddy_Felcser Mate_Margaret Island_Buda Marci_Maszlaver Gabor

 

A Feszt szerelem alapjait a Margaret Island alkotta meg, amelyhez Lábas Viki énekesnő EFOTT-os élményei is nagyban hozzájárultak.  Az alkotók a szabadság érzésének megjelenítésére törekedtek – ez volt Felcser Máté célja is, amikor megalkotta a szöveget.

 

− Az EFOTT számomra az izmos szabadságról szól, ahol különböző karakterek találkoznak, engedik el magukat, hiszen a fesztivál egész hangulatának van egy sajátos világa, ami magába zár. Szövegében és dallamában is ezt kívántuk visszaadni, megjelenítve egy könnyed nyári szerelemet, egy fesztiválos fellángolást – mondja a Punnany Massif frontembere, aki a „Csak szabadon” szlogenről a „vétkezzünk büntetlenül” életérzésre asszociál.

 

JumoDaddy felelt  a dal zenei alapjaiért, amiben elektronikus és akusztikus betétek egymást kiegészítve jelennek meg.

 

− Először még teológiát hallgató egyetemistaként az EFOTT civil szervezetei között voltam jelen, és bár a minőségem változott, a rendezvény azóta is az életem része. Nagyon emberi fesztiválnak tartom − kezdte EFOTT-emlékeit Gáspár. – A Feszt szerelem egy nagyon modern, fiatalos dallamvilágot formál, egy igazi nyári dal, ami előrevetíti 2016 zenei divatirányzatát.

 

Az EFOTT-himnusz annyira friss, hogy mostantól játsszák a hazai rádiók, élőben pedig július 12-17. között a Velencei-tó partján csendül majd fel.

 

 

 

Jó nagy buli készül az EFOTT-on Mintha nyaralnál, annyi élmény lesz a Efott fesztiválon. Többek közt piatőzsde, karrierindítás, és egy 14 méteres torony.
Mutatjuk az idei fesztivál-kör(kor)képet Hamarosan vége az érettséginek, a vizsgák is lassan elfogynak és kezdetét veszi a fesztiválszezon!
2017-ben is megéri Efottra menni! A Hurts mellett Sean Paul is headliner az EFOTTON!
Nyári Diákmunka program Szeretnél dolgozni a nyáron? Itt a lehetőség, ismét indul a Diákmunka program!
5+1 tipikus fesztiválarc Ők azok, akik szerves részét képezik minden fesztiválnak. Mindig, mindenhol ott vannak. Ugye te is találkoztál már velük?
Az ide EFOTT újra kitesz magáért! VILÁGSZTÁR VELENCÉN! Az idei EFOTT Fesztivál újra egy világsztárral teszi felejthetetlenné a nyarat! Az aranyhangú srác hazánkba látogat!
A hordozható zeneszerszámaink evolúciója Nosztalgiázz velünk! A hordozható zene-kütyüjeink történetét idéztük fel, a Sokol rádiótól egészen az okostelóig.
Stílusikonok az EFOTT-on „Bátorság kell manapság középszerűnek lenni”
Mutatjuk a 2017-es fürdőruhatrendet. Igen, a férfit is. Hölgyek és urak! Ha még nem vettétek meg az ideit, nektek szól a cikkünk!