Ásó, kapa, nagy gubanc

A nyárral nem csak a strand hanem az esküvő szezon is beköszönt. Ezt a mulatozással teli napot persze hatalmas készülődés előzi meg. A menyasszonynak és a vőlegénynek számos döntést kell meghoznia a Nagy Nap előtt, mint például az ültetés vagy a dekoráció. De a meghívó kiosztása után már nem csak nekik kell kihívásokkal szembe nézni, hanem a tisztelt násznépnek is.

 

Fontos kérdések, hogy mit vegyünk fel erre a jeles napra, vagy az, hogy mit is vehetnénk nekik nászajándékba. Azoknak akik előre megkapják a nászajándék listát szerencséjük van, de arra az esetre, ha nem tudjuk mire is vágyik az ifjú pár, mutatunk néhány tippet és ötletet. Nehogy egy tucat tányér készlet és csalódottság legyen a vége.

 

 

1. Háztartási eszközök.

Ha éppen most költöznének egy új házba, lakásba, és még semmijük sincs hasznos lehet, egy porszívó, robotgép és különféle eszközök. Mivel a gépek és holmik ára széles skálán mozog mindenki megtalálhatja a pénztárcájának megfelelőt.

háztartási

 

2. Pénz, az örök klasszikus.

Amikor semmi ötletünk nincs, vagy úgy vagyunk vele, hogy majd ők megveszik azt amire szükségük van beválhat, azonban semmi személyes nincs benne.

 

3. Nászút

Abban az esetben ha bővebb pénztárcával gondolkodunk remek választás lehet, befizetni őket a mézeshetekre. A turisztikai irodákban rengeteg utazás közül választhatunk.

Couple in hug watching sunrise together

 

4. Személyes ajándék

Ha valami olyasmit szeretnénk, ami a fentieknél személyesebb, akkor sem kell megrémülni. Ma már számos dolgot személyre tudunk szabatni. Például, a párna, a bögre, a törölköző, a köntös, kulcs akasztó, de még a vágódeszkát is!

egyedi

 

5. Poharak és készletek

Egy díszes, elegáns pezsgőspohár, egy borospohár bárki szívét megdobogtatná. Ha a férj inkább a sört kedveli, nos erre az esetre már kapható elegáns esküvőkre szabott söröskorsó is!

 

Egy elegáns teás készlettel pedig bárkit le vehetünk a lábáról. Ha pedig ragaszkodnánk a tányérkészlethez válasszunk valami elegánsat, amit csak különleges alkalmakkor vesznek elő.

 

készletek

 

6. Képkeretek

Számos falra függeszthető közül választhatunk, ami az új vagy már meglévő otthonba remek dekorációként szolgál, ráadásul ők döntik el, milyen képek kerüljenek bele. Azoknak akik a digitális világot jobban kedvelik, választhatnak digitális képkeretet.

 

Amennyiben ez sablonosnak, tűnne választhatunk képkertes órát is!

 

képkeretek

 

7. Mr & Mrs

Ez újabban nagy népszerűségnek örvend. Található belőlük bögre, de akár ágynemű is. Nem túl személyes, mégis jó, ha már minden kötél szakad. 

 

mrésmrs

 

8. Esküvői költségek.

Ajándékként, átvállalhatunk bizonyos költségeket, például a torta, az italok, vagy a menyasszony/vőlegény ruházata, esetleg maguk a meghívók. Persze ezt fontos megbeszélni a házasulandó párral.

 

esküvői

 

Minden ajándéknál amit végül kiválasztunk, fontos, hogy a pár egyéniségéhez, és kedvenc dolgaihoz kapcsoljuk.





4 mentő ötlet ügyetlen csomagolóknak Szalagok, papírok, ragasztó, olló... Sok ember ellenségei. Most megmutatjuk, hogyan veheted fel velük a harcot!
Magyar lagzi vs. külföldi esküvő Ha unod a magyar lagzikat, ez a cikk neked szól! Így néz ki egy külföldi esküvő!
Minden amit tudni akarsz a bazsalikomról Örök gondban vagy a bazsalikommal? Bármit csinálsz elpusztul? Íme néhány ötlet, ami segíthet.
Feszt szerelem lesz az Efott-on – itt a himnusz A dal egy nagyon modern, fiatalos dallamvilágot formál, előrevetíti 2016 zenei divatirányzatát.
Jó nagy buli készül az EFOTT-on Mintha nyaralnál, annyi élmény lesz a Efott fesztiválon. Többek közt piatőzsde, karrierindítás, és egy 14 méteres torony.
8+1 ajándék, amit felejts el, ha nem akarod magadra haragítani a rokonokat Jól gondold meg, mivel leped meg szeretteidet, mert könnyen félresikerülhet az ajándékozás!
15 ajándék ötlet férfiaknak Nem könnyű jó ajándékkal meglepni a férfiakat. Mutatunk vicceset, hasznosat, hogy biztos legyen az öröm.
Különleges esküvői szokások a nagyvilágban Minden menyasszony egyforma? Tévedés! Mutatjuk, hogy kultúránként milyen eltérő lehet az a bizonyos nagy nap!
Esküvői illemszabályok vendégeknek Tippek, hogy az ifjú pár nagy napján, ne Te legyél a kínos vendég.