A szexisség nem a kilóktól függ

Itt a nyár és bikinik ideje. Ez sokunkban bizony keserédes érzést kelt, ugyanis nem biztos, hogy a téli raktározás után eredményesen megszabadultunk testünk egyes tájain keletkezett feleslegtől. Valljuk be, nem sűrűn látunk L-es és annál nagyobb méretű hölgyeket az óriásplakátokon, hihetetlenül kitekeredett pózban, csábosan  csücsörítve.

molett6

Sokan érezhetjük azt, hogy nem nekünk való ez a Pamela Anderson – féle piros úszódresszes, lassított felvétellel futkorászás a tengerparton. Ám ne a napsütéstől, lubickolástól való száműzetésről szóljon ez a nyár, hiszen a fürdőruhagyártó cégek egyre több plus size (humoros, hogy ki a plus size, mert a lányokon általában van 5 kiló „felesleg” ), méretű hölgyre terveznek különlegesebbnél különlegesebb darabokat. Lehet valaki duci, ám nem kell gyászhuszárként megjelennie a strandon. Egy rafinált szabású, mintás, színes vagy fehér színű fürdőruciban éppoly szexisek lehetünk, mint a Victoria’s Secret angyalai.

Nézzük sorba, hogy melyek a legnépszerűbbek idén nyáron.

molett3

molett2

Az egyrészes fürdőruha még mindig listavezető sokunknál, hiszen ápol, eltakar és összefog. Ez eddig rendben van, de ne vegyünk fel régimódi dresszt a konformitásunk érdekében. Egy kis behúzás itt, egy kis lyukacska ott, és máris trendi lesz a viseletünk a parton. A színekkel bátran kísérletezzetek, a pöttyös, csíkos dizájn idén is teret hódított.

molett5

 

Nagy kedvenceim a magasított derekú bikinik. Igazán vintage hangulatot keltenek, és segítenek a klasszikus homokóra alak elérésében.

molett7

 

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön a tankini, mely évről évre egyre népszerűbb a molett nők körében. A titok felső részben rejlik, ugyanis a pocakot mindig ügyesen elrejti a kíváncsi tekintetek elől, de mégis két részes.  Lehet nyakba megkötős, push-up megoldású, pánt nélküli, mindenki maga választhatja ki, hogy melyikben érzi magát igazán nőiesnek.

A Teremtés Koronái közül többen igenis szeretik, ha egy csajszin van mit fogni, a dús keblekért és markolni való popsikért pedig egyenesen odáig vannak. Emeljétek ki azokat az idomaitokat, melyekért más hölgyek súlyos összegeket fizetnek, ne rejtsétek el azokat egy sötét lepel alá.

A nyár számunkra is egy régóta várt évszak, a strand és a naptej illata el fogja velünk feledtetni, hogy nem S-es a méretünk. Legyünk büszkék a testünkre, hiszen a szexisség nem a kilóktól függ.

 

Idei Bikini trend Végre itt a várva várt strandszezon! Fürdőruhákat és naptejet elő! Mutatjuk az idei bikini trendeket.
Strandviselet mindenkinek, avagy ezt vedd fel idén a vízpartra! Becserkésztük az idei bikini és fürdőnadrág trendeket, csekkold le !
Az ide EFOTT újra kitesz magáért! VILÁGSZTÁR VELENCÉN! Az idei EFOTT Fesztivál újra egy világsztárral teszi felejthetetlenné a nyarat! Az aranyhangú srác hazánkba látogat!
Mutatjuk a 2017-es fürdőruhatrendet. Igen, a férfit is. Hölgyek és urak! Ha még nem vettétek meg az ideit, nektek szól a cikkünk!
Egy nős férfi őszinte vallomása az elsárkányosodásról (+18) Csupán legenda vagy valóban minden nő elsárkányosodik? Most kiderül, hogy miként látják a férjek ezt a folyamatot.
Love me Tinder: a virtuális pasi-selejtező Kíváncsiság, végső kétségbe esés, vagy csupán kaland? Szex és ismerkedés? A Tinder minden igényünket ki tudja elégíteni.
PMÖ: Ami nyáron történik, az ott is marad! Pasik és a tökéletlen időzítés. PasiMentes Övezet: mi a helyzet akkor,ha a kezdeti románcból csupán egy szép, nyári emlék marad?
5+1 házilag elkészíthető, hűsítő nyalánkság A jégszekrényetekben legyen hely! 5+1 hűsítő receptet gyűjtöttünk Nektek össze, melyekért érdemes helyet szorítani benne.
A média torz női tükre: tényleg ennek kell megfelelnünk? Minden nő a tökéletes testre áhítozik, amit meg is mutatnak nekünk. De lehet, hogy mindez csupán a média manipulációja.