Szülinap is lehet majd a kalandparkban

A Petőfi-szigeti “Kiserdő” Kalandpark projektre újabb 8,5 millió forint összeget szavazott meg a testület, miután felmerült az igény, hogy születésnapok megrendezésére is alkalmassá tennék a kiszolgálóépület egy részét. Így az eddigi büfé, jegypénztár, vizesblokk és raktár mellé egy fedett, csoportok számára, vagy születésnapok megrendezésére is alkalmas tér jön létre.  

kalandpark

kalandparkepites.hu

 

A megszavazott plusz pénz a jogszabályok által előírt biciklitároló és parkoló kialakítását is magában foglalja.  A kalandparkban egyébként állatsimogató, gyermek labirintus, homokozó és trambulin is lesz a testületi határozat szerint.

 

A testület a bővítéssel a Bajai Kommunális és Szolgáltató NKft.-t bízza meg, így ők alakítják majd ki a fedett területet 2016. július 1. napjáig.

 

Elkezdődtek a munkálatok a Kiserdőben Épül a kalandpark a Kiserdőben, nyár elejére kész is lehet.
Dőlnek a fák a Kiserdőben Kalandpark építés miatt zajlanak a munkálatok a Petőfi-szigeten.
Kint voltunk a Járműfeszten Jövőre se hagyjátok ki!
7 Föld-szerű bolygót talált a NASA Tőlünk 39 fényév távolságra található TRAPPIST-1 rendszerben keringnek.
Már hárman haltak meg az influenza következtében A vírus a legyengült szervezetű vagy valamilyen alapbetegségtől szenvedő embernél okozhat súlyos szövődményeket.
Egyetemista után is igényelhető családi adókedvezmény Januártól bővült a családi kedvezményre jogosultak köre, módosult az eltartottak körének meghatározása.
Kígyós játék a legnépszerűbb keresések közt Ezekre kerestek rá legtöbbször a magyarok a Google-on 2016-ban. A játékot meg csak simán nem tudod abbahagyni.
Ennyit költünk átlagosan karácsonyra A három leginkább vágyott ajándék a készpénz, a kézzel készített személyes ajándék és az élményajándék.
Egy újabb vírus bukkant fel, ami lopja a bankok ügyfeleinek pénzét A Tesco Bank több ezer ügyfele esett nemrégiben a kiberbűnözők áldozatául.