Megölte a fiát, majd feladta magát a bajai férfi

A Police.hu információja szerint 2016. május 9-én 17 óra 30 perc körüli időben egy 58 éves férfi bajai otthonukban megölte 27 éves fiát. Az apa a tettét követően önként feladta magát a rendőrkapitányságon.

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben. A férfi kihallgatása jelenleg folyamatban van.

Tragédia is történhetett volna: Molotov koktélt dobott a házra Bácsalmáson A terve nem sikerült, a rendőrök elkapták. A biztonsági kamera meg felvette. +VIDEÓ
Körözés alatt állt a csávolyi gyanúsított Hamis külföldi okmányok, kábítószert és fegyver is, volt a 42 éves körözött férfi csávolyi tartózkodási helyén .
Rendőrkézen a bátmonostori betöréssorozat gyanúsítottja A bajai 2016. április 26-án több helyen házkutatást tartottak.
Helikopterrel fogták el a menekülő férfit Hat illegális bevándorlót találtak a férfi autójában a rendőrök. Az embercsempész segítőit azonnal előállították.
Hónapok óta droggal kereskedett a házaspár A jánoshalmi rendőrség házkutatást tartott a házaspárnál. A gyorsteszt alapján kokainnal kereskedtek.
Kint voltunk a Járműfeszten Jövőre se hagyjátok ki!
7 Föld-szerű bolygót talált a NASA Tőlünk 39 fényév távolságra található TRAPPIST-1 rendszerben keringnek.
Már hárman haltak meg az influenza következtében A vírus a legyengült szervezetű vagy valamilyen alapbetegségtől szenvedő embernél okozhat súlyos szövődményeket.
Egyetemista után is igényelhető családi adókedvezmény Januártól bővült a családi kedvezményre jogosultak köre, módosult az eltartottak körének meghatározása.