Kitört a retyóháború az USA-ban

Nem, nem írtam el. Az államszövetségben egymásnak estek a normálisok és azok, akik a női és férfi wc mellé egy harmadik típusú retyót is kialakítanának mindjárt az iskolákban és a közintézményekben. Ez a wc nem szorítaná a szabad és érzékeny amerikaiakat a nő és férfi korlátai közé.

 

Ebben a wc-ben, aztán igazán szabad a pisilés.

 

Korlátok és nemek nélkül. Mindössze csak az a pár beteg pedofil állat jelenthet némi kényelmetlenséget, akik kihasználva a kedvező alkalmat ebben a toleráns retyóban kukkolnák végig a nemük kérdésében bizonytalan fiatalokat. Vagy azokat, akiknél a kirekesztő, már-már fasiszta férfi VAGY női wc esetleg foglalt volt, és jobb híján ide üldözte őket a mérges macska.

 

Na, ilyenkor gondolkozik el az ember, hogy az a sok sci-fi film, amiben az idegenek mindig Amerikát próbálják elfoglalni lehet, hogy tényleg igaz. Megtörtént, és az ufók nyertek. 

 

Az Amerikai Egyesült Államok talán egyetlen megmaradt szellemi rezervátuma, Texas állam azonnal ki is verte a balhét, és 10 másik állammal egyetemben amellett – a mára meghaladott gondolat mellett – tették le a voksot, hogy az emberi fajta nőből és férfiből áll. Ezek az államok nem hajlandóak bevezetni a törvény rendelkezéseit. Akik pedig már bevezették, utálják azokat, akik nem akarják. Így végső soron lehet, hogy az Egyesült Államok szétszakadását a wc-k fogják okozni, és nem olyan soká egy újabb polgárháború veheti kezdetét.  

wc-unisex

 

Ötletem sincs, hogy a törvény megalkotásakor mi motiválta az Obama adminisztrációt, hacsak az nem, hogy a női vagy férfi wc-be való belépés kínzó dilemmája közben, a mosdó előtt a transzneműekből kiszaladt kis- és nagydolgok okozta általános megbotránkozás már tömeges méreteket öltött, és muszáj volt valamit tenni.   

 

Egyébként a jogvédők és aktivisták előtt még számos begyöpösödött, súlyosan kirekesztő gyakorlat lebontása áll. A teljesség igénye nélkül: nőnap, ami már-már a pokol tornáca. Vagy a női tusoló, amelyet nyilván maga az Antikrisztus alkotott meg. Ugyancsak Belzebúb keze munkáját dicsérheti a női nevek gyűjteményes könyve… és még sorolhatnánk.

 

Érdeklődéssel figyelem a fejleményeket, és ígérem beszámolok majd róla.

 

A rommá játszott karácsonyi dalok helyett válaszd ezeket! Az ,,All I want for christmas is you" és a ,,Last christmas" hallatán kitépnéd a hajad? Akkor ez Neked szól!
5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
Nagyszínpados lett a Blahalouisiana A bajai Schoblocher Barbi zenekara egyre népszerűbb. Nagy bulit csaptak a SZIN-en!
BRÉKING: Ossó Balázs bejutott Nem szeretünk azzal jönni, hogy megmondtuk, de mi megmondtuk. Bajai a házban!
A tatyóm nélkül soha! Mi mindent vagyunk képesek magunkkal cipelni a kényelmünk érdekében? Gyakorlatilag bármit, ami belefér.
Férfidivat női szemmel: tiltó-listás és “kell” darabok A férfiak kevésbé követik a divatot, mint a nők. Titokban mégis figyelik az aktuális trendeket, hogy mi a menő és mi nem.
Mindenki nyugodjon le: pornó is lesz a virtuális valóságban (+18) Egyébként pedig - ha akarod, ha nem - virtuális valóságban fogsz élni. Zuckerberg is megmondta, a VR évtizede jön.
Mert a kommunizmusnak saját indiánja is volt Ma 76 éve született Gojko Mitic, a keleti blokk legendás Winnetou-ja.
Egy online shopper vallomása Online shopping vagy nem online shopping? Évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend a virtuális vásárlás.