Karl Lagerfeld grandiózus fashion show-ja

Káprázatos és minden idők egyik legkülönlegesebben megkomponált fashion show-ját láthatta a nagyérdemű Kubában. Havanna főterén lévő sugárutat lezárták, melyen modellek vonultak végig az utcából avanzsált kifutón, élő kubai zenére.  Pikantériája, hogy Fidel Castro 1959-es hatalomátvétele óta ez volt az első nemzetközi divatshow Kubában.

 

 

A jellegzetesen Chanel stílusú darabok, igazi kubai fűszerezést kaptak: trópusi hangulatot idéző fodrok, színek (a védjegy fekete-fehéren kívül), az ikonikus panama kalapok. A táskák formái minden bizonnyal Titeket is szivaros dobozkákra emlékeztettek! A svájci sapkák természetesen Che Guevara-t idézték. Az összeboruló fák, a dekoráció, a catwalk mérete, mind-mind egy klasszikusan elegáns műalkotás részét képezték.

Karl Lagerfeld minden apróságra odafigyelt, hogy szemeinkbe könnyeket csaljon. Sokszor teljes áhítattal sóhajtottam föl, hogy “Ezt szeretném!” Valószínűnek tartom, hogy  Bennetek is hasonló érzések kavarogtak. A látottak alapján örömmel konstatálhatjuk, hogy újfent egy csodát hozott létre Monsieur Lagerfeld.

Hírességek is szép számban emelték a karnevalisztikus esemény fényét, többek között Vanessa Paradis, Gisele Bündchen Vin Diesel, akik feldíszített Buick és Cadillac oldtimer autókon érkeztek a show helyszínére.

 

Gisele Bündchen és a hamisíthatatlan kubai hangulat

 

Elegáns, sikkes, letisztult és minden tekintetben tökéletesre sikerült a havannai Chanel Resort kollekciójának bemutatója. Egy kis apróság: láthattátok a videóban, hogy a napszemüvege nélkül ritkán megjelenő, és a luxus világának koronázatlan királya, egy csillogó kabátot viselt. A Chanel-ház atyja így tisztelgett szimbolikusan a Saint Laurent divatházat elhagyó Hedi Slimane divattervező előtt, aki a kreációt megálmodta.

 

Karl Lagerfeld és az ominózus Saint Laurent kabát

A finálé parádésra sikerült, a modellek végigvonultak a kifutón, ahogy Karl Lagerfeld is, így zárták a tökéletesen megkomponált Cruise fashion show-t. Reméljük, hogy egyszer Magyarországra is ellátogat a divatmogul és Veletek együtt én is végigvonulhatok a kifutón.

chanel-cuba-feature-image

5+1 házilag elkészíthető, hűsítő nyalánkság A jégszekrényetekben legyen hely! 5+1 hűsítő receptet gyűjtöttünk Nektek össze, melyekért érdemes helyet szorítani benne.
Egy nős férfi őszinte vallomása az elsárkányosodásról (+18) Csupán legenda vagy valóban minden nő elsárkányosodik? Most kiderül, hogy miként látják a férjek ezt a folyamatot.
5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
Love me Tinder: a virtuális pasi-selejtező Kíváncsiság, végső kétségbe esés, vagy csupán kaland? Szex és ismerkedés? A Tinder minden igényünket ki tudja elégíteni.
Férfidivat női szemmel: tiltó-listás és “kell” darabok A férfiak kevésbé követik a divatot, mint a nők. Titokban mégis figyelik az aktuális trendeket, hogy mi a menő és mi nem.
A média torz női tükre: tényleg ennek kell megfelelnünk? Minden nő a tökéletes testre áhítozik, amit meg is mutatnak nekünk. De lehet, hogy mindez csupán a média manipulációja.
Emberek a hamu alatt – megnyílt a Pompeji kiállítás (+galéria, +videó) "Lenyűgöző... Grandiózus... Félelmetes": ilyeneket mondtak az első látogatók.
A naptejem nélkül sehova! Nyaralásunk legfontosabb kelléke a nekünk megfelelő naptej, hiszen senki nem akar rákvörösen sétálni a nyári éjszakában.
Szeretjük a narancsot, de nem a testünkön! 5 tuti tipp narancsbőr ellen. A legszerencsésebb nők sosem találkoznak ezzel a zavaró bőrhibával. A többieknek van néhány ötletünk.