Jó nagy buli készül az EFOTT-on

Idén ismét a Velencei-tó ad otthont, a már méltán híres fesztiválnak július 12. és 17. között. A szervezők, a party hangulat mellett, gondoskodtak a programok széles skálájáról is.

efott

_

„– Úgy szervezzük, hogy az EFOTT felérjen akár egy nyaralással is!

Napközben a strandolás és a vízi sportok mellett több tucatnyi aktivitást lehet kipróbálni, aztán délután becsatlakoznak a különböző kultúrprogramok, este pedig több zenei helyszínen egymásnak adják át a közönségkedvenc zenekarok a stafétabotot” – nyilatkozta Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

_

A borospincék látogatása mellett, útba ejthetjük a pákozdi csata helyszínét, valamint ejtőzhetünk a közeli termálfürdőben is.

_

Az aktív szórakozást kedvelők sem csalódhatnak, hisz az egyetemi strandkézilabda és strandröplabda bajnokságok mellett lesznek vízilabda mérkőzések, sárkányhajó verseny, teqball, vízi-foci és buborékfoci. A legelszántabbak akár körbe is tekerhetik a tavat. Azokat, akik ennél is keményebb kihívásra vágynak, pedig erős-ember verseny és street workout várja.

_

                       buborek_foci

                     

Ezen felül a fesztiválozók, egy 14 méter magas toronyban letesztelhetik alkalmasak-e lennének a világ egyik legnehezebb munkájára: a repülésirányításra. 

_

Ha mindez még mindig nem lenne elég, több tucat kitelepülő cég és civil szervezet kínálatában szórakozás közben akár munkát is találhatunk!

efott3

EFOTT – július 12-17. között, csak szabadon…

Feszt szerelem lesz az Efott-on – itt a himnusz A dal egy nagyon modern, fiatalos dallamvilágot formál, előrevetíti 2016 zenei divatirányzatát.
Több mint 100 fellépő, 200 programlehetőség az idei EFOTT-on A fesztivál erősebb lineuppal készül, mint valaha és 125.000 résztvevőre számítanak a majd 20 hektáron.
A rockereknek is kedvez az idei Efott Nem bírta visszafogni magát a fesztiválra látogató VOLBEAT
Stílusikonok az EFOTT-on „Bátorság kell manapság középszerűnek lenni”
Mutatjuk az idei fesztivál-kör(kor)képet Hamarosan vége az érettséginek, a vizsgák is lassan elfogynak és kezdetét veszi a fesztiválszezon!
2017-ben is megéri Efottra menni! A Hurts mellett Sean Paul is headliner az EFOTTON!
Nézegess SZINezőket (képek) Dübörög a buli a SZINen. Még megéri elindulni a hétvégére, még van két nap. Csak szólunk.
Party Time: Indul az EFOTT Hatalmas kaland vár arra, aki idén az Efottra látogat. A fesztivál ma nyitja kapuit a nagyérdemű előtt.
Újabb nagy dobás a SZINen: Ákos koncert Olyan retinamasszást kaptunk, hogy tátva maradt volna a szánk, ha közben nem az aktuális szám szövegét ordítottuk volna.