Ha E-cigizel, ennek annyira nem fogsz örülni

Jövő péntektől, 2016. május 20-ától ugyanazok a szabályok vonatkoznak az e-cigaretta használatára, mint a hagyományos dohánytermékekre.

 

Ez azt jelenti, hogy e-cigarettázni sem lehet majd például munkahelyeken, játszótereken, és a szabály megszegői komoly büntetésre számíthatnak – mondta Demján Tibor, a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet Dohányzás Fókuszpontjának vezetője.

 

Mint elmondta: az elmúlt 5-8 év tapasztalata szerint az e-cigaretta használatának a kockázata magas, hiszen nikotint tartalmaz és éppen a nikotinfogyasztók táborát szeretnék csökkenteni. Ezen kívül kátrányt nem, de sok toxikus anyagot tartalmaz az e-cigaretta – sorolta.
Ugyancsak aggodalomra ad okot, hogy a fiatalok körében egyre népszerűbb a termék – idézi Demján Tibort az MTI.

 

Ha letennéd a cigit nézd meg ezt: http://www.leteszemacigit.hu/

Kint voltunk a Járműfeszten Jövőre se hagyjátok ki!
7 Föld-szerű bolygót talált a NASA Tőlünk 39 fényév távolságra található TRAPPIST-1 rendszerben keringnek.
Már hárman haltak meg az influenza következtében A vírus a legyengült szervezetű vagy valamilyen alapbetegségtől szenvedő embernél okozhat súlyos szövődményeket.
Egyetemista után is igényelhető családi adókedvezmény Januártól bővült a családi kedvezményre jogosultak köre, módosult az eltartottak körének meghatározása.
Kígyós játék a legnépszerűbb keresések közt Ezekre kerestek rá legtöbbször a magyarok a Google-on 2016-ban. A játékot meg csak simán nem tudod abbahagyni.
Ennyit költünk átlagosan karácsonyra A három leginkább vágyott ajándék a készpénz, a kézzel készített személyes ajándék és az élményajándék.
Egy újabb vírus bukkant fel, ami lopja a bankok ügyfeleinek pénzét A Tesco Bank több ezer ügyfele esett nemrégiben a kiberbűnözők áldozatául.
Taroltak a magyar filmesek a hétvégén Díjátadókon jutalmazták a magyar filmeket.
Elfogták a Teréz körúti robbantót! (VIDEÓ) Klasszikus felderítő munka során jutottak el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a gyanúsítotthoz.