Valóra válik a rémálom, életre kelnek a kóborlók

Alapvetően nem szeretem a horrorfilmeket, a jeges rettegést, a milliónyi szívrohamot, amit közben kap az ember és az utána következő átalvatlan éjszakákat sem nagyon kedvelem. A horrorfilm nálam nem pálya, de egyetlen kategória azért van, ami kivétel: a zombik sosem zavartak. Ez – valljuk be – elég bizarr, de azzal indoklom, hogy mivel nem léteznek, így nem is félhetek tőlük a valóságban. Logikus, nem?

 

crew

 

Sok zombi filmet láttam már, de egyszer csak megérkezett egy sorozat, ami magas fokon kimaxolja ezt a témát: a The Walking Dead. “Szerelem” volt első látásra! Már a hatodik évadnál járunk, és a zombik is háttérbe szorultak kicsit, de számomra mit sem vesztett a vonzerejéből. A történet drámai oldala vitathatatlan, és azon túl, hogy egy érdekes apokalipszis történet szerethető karakterekkel a képi világa valami olyan zseniálisan megkomponált, amely nagyon ritka ebben a műfajban. A zombik pedig annyira élethűek, hogy akár valóságosak is lehetnének. Nem szeretném, hogy bármelyik mellettem csattogtassa a fogát.

 

Most októberig várnunk kell a folytatással, de a Universal természetesen nem hagyja, hogy a rajongók lelkesedése lanyhuljon ez idő alatt. Olyan hírrel rukkoltak elő, amely minden TWD-fanatikust  a csillagokig repített fel.

 

Ugyanis július 4-én olyan kóborló-attrakcióban lesz része az egyszeri halandónak, amit (rém)álmában sem remélt: a zombik életre kelnek, és testközelből tapasztalhatja meg őket, aki meri.

 

plakát

A magyar rajongóknak rossz hír, hogy ezért Hollywoodba kell(ene) utazni, de a közösségi oldalakon keresztül azért mi is kaphatunk egy kis ízelítőt az élményből. Például itt egy kis videó az előkészületekről.

 

A rommá játszott karácsonyi dalok helyett válaszd ezeket! Az ,,All I want for christmas is you" és a ,,Last christmas" hallatán kitépnéd a hajad? Akkor ez Neked szól!
Megnéztük milyen a #Holnaptali sorozat Egy magyar sorozat, ami a fiatalokhoz szól, a saját nyelvükön.
5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
Nagyszínpados lett a Blahalouisiana A bajai Schoblocher Barbi zenekara egyre népszerűbb. Nagy bulit csaptak a SZIN-en!
BRÉKING: Ossó Balázs bejutott Nem szeretünk azzal jönni, hogy megmondtuk, de mi megmondtuk. Bajai a házban!
A tatyóm nélkül soha! Mi mindent vagyunk képesek magunkkal cipelni a kényelmünk érdekében? Gyakorlatilag bármit, ami belefér.
Férfidivat női szemmel: tiltó-listás és “kell” darabok A férfiak kevésbé követik a divatot, mint a nők. Titokban mégis figyelik az aktuális trendeket, hogy mi a menő és mi nem.
Mindenki nyugodjon le: pornó is lesz a virtuális valóságban (+18) Egyébként pedig - ha akarod, ha nem - virtuális valóságban fogsz élni. Zuckerberg is megmondta, a VR évtizede jön.
Mert a kommunizmusnak saját indiánja is volt Ma 76 éve született Gojko Mitic, a keleti blokk legendás Winnetou-ja.