Betegek ellátására szerződik a bajai önkormányzat a baptistákkal

Szenvedély- és pszichiátriai betegek ellátására szerződik a bajai önkormányzat a baptistákkal. A kiskőrösi Szeretetház Baptista Gyülekezet a bajaszentistváni egykori rendezvényház megvásárlásával és korszerűsítésével kívánja megteremteni ezen nappali szociális ellátások tárgyi feltételeit.
 .
Az elképzelés szerint szeptembertől összesen 100 fő számára nyújtanak segítséget a határozatlan időre kötött szerződés alapján. Erről a legutóbbi ülésén egyhangú szavazással döntött a képviselő-testület. Nézetkülönbségek azonban adódtak az ügy kapcsán.

.

Dr. Zöld László Csabáné, a szociális ügyekkel foglalkozó tanácsnok például három nappal korábban megfogalmazott írásos véleményében azt kezdeményezte, hogy a testület folyamatban lévő egyeztetés miatt ne tárgyaljon az ügyről. Viszont a testületi ülésen erről nem kívánt beszélni, akkor sem, amikor László Károly képviselő firtatta véleményét. Dr. Révfy Zoltán pedig furcsállotta, hogy a szociális ellátások nagy többségét biztosító Cédrus református szociális intézménnyel folytatott megbeszélések közben születhet döntés.

.

Forrás: baon.hu

Rendőrkézen a bátmonostori betöréssorozat gyanúsítottja A bajai 2016. április 26-án több helyen házkutatást tartottak.
Kint voltunk a Járműfeszten Jövőre se hagyjátok ki!
7 Föld-szerű bolygót talált a NASA Tőlünk 39 fényév távolságra található TRAPPIST-1 rendszerben keringnek.
Már hárman haltak meg az influenza következtében A vírus a legyengült szervezetű vagy valamilyen alapbetegségtől szenvedő embernél okozhat súlyos szövődményeket.
Egyetemista után is igényelhető családi adókedvezmény Januártól bővült a családi kedvezményre jogosultak köre, módosult az eltartottak körének meghatározása.
Kígyós játék a legnépszerűbb keresések közt Ezekre kerestek rá legtöbbször a magyarok a Google-on 2016-ban. A játékot meg csak simán nem tudod abbahagyni.
Ennyit költünk átlagosan karácsonyra A három leginkább vágyott ajándék a készpénz, a kézzel készített személyes ajándék és az élményajándék.
Egy újabb vírus bukkant fel, ami lopja a bankok ügyfeleinek pénzét A Tesco Bank több ezer ügyfele esett nemrégiben a kiberbűnözők áldozatául.
Taroltak a magyar filmesek a hétvégén Díjátadókon jutalmazták a magyar filmeket.