Ádám meztelenül keresi Évát (18+)

A Viasat3 idén egy vadonatúj reality sorozatot tolt az arcunkba.  A formátum azonban hozott egy érdekes újítást: mindenki tök meztelen. Azok számára, akik még nem tekintettek bele az “Ádám keresi Évát” epizódjaiba, nos azoknak egy tömörített játékleírás következik. Trópusi sziget, meztelen lányok és fiúk, szimpátia, kiválasztás, ketten át egy másik szigetre, egy nap eltölt aztán vagy összejönnek vagy nem. A játék deklarált célja a párkeresés. Persze a nézők tudják, hogy az ilyen pártalálásnak annyi az esélye, mint a Vajna házaspár aranylakodalmának, de kíváncsiak vagyunk mit raknak össze a szerkesztők. 

 

Mondjuk az utolsó “összejövünk vagy sem ceremóniát” nem teljesen értem, az ugyanis ruhában történik, és a narrátor úgy harangozza be, hogy a párok egymásra találhatnak, ha ruhában is tetszenek egymásnak. Én még úgy tanultam, hogy általában a ruha levétele után jön a meglepetés és nem fordítva, de lehet én emlékszem rosszul. 

 

A dologban nem is a játékmenet érdekes, ami kicsivel sem bonyolultabb egy faéknél. Hanem az, hogy a formátum talán megadta azt, amire a reality nézői mindig is kíváncsiak voltak: arra, hogy mi van a szereplők ruhája alatt.

 

Amikor azonban kiderül, a dolog tulajdonképpen érdektelenné is válik. Negyed óra után lényegében tunikában is szerepelhetnének. Valószínűleg abban a korban, amikor bárki 3 másodpercen belül tonnányi pornót felnőtt tartalmat böngészhet a neten (tudom a legtöbben nem néznek ilyesmit, de hátha mégis) az ilyen jellegű meztelenség már csak az első pár percben lehet érdekes. Nézői oldalról tehát nincs az a szenvedés, hogy milyen lehet meztelenül… Ez lényegében lehetőséget adna, hogy a játékra figyeljen a közönség, csak azzal is van egy kis baj. Mégpedig az, hogy ilyen műsorba, nyilván nem az agysebészek mennek szerepelni, úgy hogy szerintem a szerkesztők minden egyes nap vért izzadtak, hogy kicsiholjanak valami  értékelhetőt a szereplőkből.

ádámkeresiévát1

Az Akadémia levelező tagozatának felvételijén viszonylag korán elvérzett

 

A játékmenet pedig – egyelőre úgy tűnik – nem ad lehetőséget semmi érdekes csavarra, vagy szerkesztői huncutságra. Ennél a fogva a műsor tulajdonképpen unalmas. Míg az egykori Éden Hotel szerkesztői kíméletlenül szívatták az agyhalott szereplőgárdát, sok örömteli percet szerezve a kedves közönségnek, az Ádám keresi Évát készítői sokkal szemérmesebbek (legyen ez bármilyen képzavaros is egy meztelen realityben) és kímélik a szereplőket. Ebből kifolyólag sok magas labda maradt lecsapás nélkül. 

ádámkeresiévát4

 

Láthatólag a műsor szerkesztői sincsenek tisztában, mit is kellene csinálni. Az utolsó adásban egy pornós felnőttfilmes csajt hoztak be, aki csak később vallotta be, mivel keresi a mindennapi tangabugyira valót. Amikor azonban a kisasszony előállt a farbával, az egyik szerény színészi képességekkel megáldott fiú szereplővel a készítők egy olyan kiakadós jelentet játszattak el, hogy ahhoz képest Steven Seagal alakítása Oscart érdemelne vagy legalább egy jelölést. 

 

Ahogyan a televíziózás, a reality műfaja is változik. A nézők hozzászoktak a Big Brother, Való világ típusú szériákhoz, és a meztelen igazság az, hogy ezek ma már senkit sem érdekelnek. Azonban, hogy a valóság show evolúció ezen ága életképesnek bizonyul-e, nos erről vannak kétségeim. 

A rommá játszott karácsonyi dalok helyett válaszd ezeket! Az ,,All I want for christmas is you" és a ,,Last christmas" hallatán kitépnéd a hajad? Akkor ez Neked szól!
5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
Nagyszínpados lett a Blahalouisiana A bajai Schoblocher Barbi zenekara egyre népszerűbb. Nagy bulit csaptak a SZIN-en!
BRÉKING: Ossó Balázs bejutott Nem szeretünk azzal jönni, hogy megmondtuk, de mi megmondtuk. Bajai a házban!
A tatyóm nélkül soha! Mi mindent vagyunk képesek magunkkal cipelni a kényelmünk érdekében? Gyakorlatilag bármit, ami belefér.
Férfidivat női szemmel: tiltó-listás és “kell” darabok A férfiak kevésbé követik a divatot, mint a nők. Titokban mégis figyelik az aktuális trendeket, hogy mi a menő és mi nem.
Mindenki nyugodjon le: pornó is lesz a virtuális valóságban (+18) Egyébként pedig - ha akarod, ha nem - virtuális valóságban fogsz élni. Zuckerberg is megmondta, a VR évtizede jön.
Mert a kommunizmusnak saját indiánja is volt Ma 76 éve született Gojko Mitic, a keleti blokk legendás Winnetou-ja.
Egy online shopper vallomása Online shopping vagy nem online shopping? Évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend a virtuális vásárlás.