Óriási újításra készül a Facebook

Az üzenőfal megjelenése óta a legnagyobb újításra készül a Facebook. A változás elsősorban a telefonos nyitóoldalt érinti.

fb

Az újítást arra alapozzák, hogy egyre többen a közösségi oldalról indulva látogatnak híroldalakat. A könnyebb eligazodás érdekében témacsoportokra válogatnák szét az üzenőfalat. A téma-orientált tartalom lehetővé teszi, hogy válasszunk például a belföld, külföld, tudomány, sport, zenei, gasztro témájú bejegyzések közül, és testreszabhassuk az üzenőfalat.

fb2

A Mashable kérdésére a Facebook megerősítette, hogy már tesztelik néhány felhasználónál az üzenőfal új elrendezését. Azt azonban nem tudni, mikor ér el a többséghez.

 

A képek gazdája azt mondja, így sokkal több hír ér el hozzá, mint az összevont üzenőfalon.

Remekeltek a Bajai Vízisport Klub sportolói A télen leginkább szárazföldi tréningeket végeztek a sportolók, de a jó időnek köszönhetően már vízen is tudnak készülni.
Exporttámogató program indul magyar vállalkozásoknak A Google, Budapest Bank, Magyar Posta, Big Fish és az Espell Zrt. kezdeményezésében valósul meg.
A történelem írásbelikkel folytatódnak a vizsgák Az írásbeli feladatsort mintegy 60 %-ban magyar, 40 %-ban pedig az egyetemes történelemhez kapcsolódó feladatok alkotják.
Sétáltass okosan! – Fontos szabályok bajai gazdiknak A te négylábúd is szeret szökőkútban fürdeni? Vagy inkább a Sugót kedveli? Nem árt, ha figyelünk a szabályokra!
A dinoszauruszok ősének lábnyomát találta meg egy kiránduló A paleontológusok szerint a rendkívüli lelet egy több mint 230 millió évvel ezelőtt élt hüllőtől származik.
Túl vannak a diákok a matek érettségin is A vizsgázók közép- és emelt szinten is használhattak függvénytáblázatot, zsebszámológépet, körzőt, vonalzót, szögmérőt.
Erdélyben szerepeltek a Baja Ritmusa táncospárjai Az erdélyi Erdőszentgyörgyön jártak a táncos lábú bajaiak. A siker nem maradt el.
A gyerekek kedvenc reggelije sem mindig megbízható (+VIDEÓ) A vizsgált 21 termékből 19 termék esetében hatósági eljárás indult.
Érettségi start! – A magyar írásbeli az első Ma a magyar irodalomé és nyelvtané a főszerep. Az érettségik kedden a matematika írásbelikkel folytatódnak.