Lemondott Kiss László, az úszóválogatott szövetségi kapitánya

A szakember csütörtöki közleményében tudatta elhatározását az MTI-vel. “A magyar sport érdekeit, valamint a személyemet ért támadás folytán megrendült egészségi állapotomat is szem előtt tartva, úgy döntöttem, hogy a mai nappal lemondok szövetségi kapitányi tisztségemről” – írta Kiss László.

MTI Fotó: Soós Lajos

A 75 éves szakemberről kedden a privatkopo.hu internetes portál azt írta, hogy 1961-ben, 21 éves korában két másik úszóval megerőszakolt egy fiatal lányt, amiért három év börtönre ítélték. Ugyanakkor szerdán a Magyar Úszó Szövetség vezetése és az edzőbizottság egyformán változatlan bizalmáról biztosította Kiss Lászlót.

 
Közleményében Kiss László úgy fogalmazott, hogy “1961-ben koholt vádak alapján, koncepciós perben született meg az a döntés”. “Az ítéletben foglaltak valótlanságának bizonyítása érdekében megtettem a szükséges lépéseket” – hangsúlyozta, hozzáfűzve, hogy a cselekményt nem követte el.

Családi házak felújításával folytatódik az Otthon Melege Program A legújabb alprogram keretében házanként maximum 2.5 millió forintra lehet pályázni.
Óriási meglepetés a BL-ben Gondoltad volna, hogy ilyen eredmény születik a Wolfsburg - Real Madrid találkozón?
Rudimental jön az EFOTT-ra Az EFOTT szervezői a brit zenekar érkezését jelentették be a 2016-os fesztiválra.
Kevesebbet dohányoznak a magyar tinédzserek Egy kutatás szerint csökken a cigiző tizenévesek száma. Persze egy is túl sok.
Az idén is folytatódik Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja Kétszáz helyszínen lehet majd részt venni a különböző vizsgálatokon.
Határértéket meghaladó higanyt talált gombelemekben az NFH Két esetben azt vizsgálja még a hatóság, hogy mikor történt a termékek forgalomba hozatala.
Célba ért a bevallási nyilatkozat? Így kérdezd le! Telefonos ügyfélkapu, illetve a NAV ügyfélszolgálata segítségével ellenőrizhetjük.
Emlékezzünk a kommunizmus áldozataira! A mai napon a világ kommunista diktatúráinak áldozataira emlékezünk.
Megint “jőnek”, drótot vágnak Mozgalmas hétvége volt migráns ügyben. Itt van minden röviden összefoglalva.