Itt a 2016-os tavaszi divattrend

Végre itt a tavasz. Mi, nők jól tudjuk ez mit jelent. Ruhatárfrissítés. Ilyenkor szeretünk egy kicsit megújulni. Ez valamelyest az idei tavaszi trendre is rányomja bélyegét. Valami marad és valami változik. Na, de nézzük is, mi a tavasz divatja.

breton53

A színek terén nem sok változás történt, maradtak a visszafogott pasztell színek. De egy mégis kiemelkedik közülük, a rózsakvarc. Ezt a könnyed, babarózsaszínre erősen emlékeztető árnyalatot biztosan szívesen fogják viselni azok, akik nem az élénk, feltűnő ruhákat szeretik. Ez a szín bármely ruhadarab tekintetében megállja a helyét. 

resort2

 

Idén tavasszal megdőlt a legenda, a vízszintes csíkok nem kövérítenek! Ez a szuper minta időtálló, és mindenkinek jól áll. A tévhitekkel ellentétben nem kövérít. Természetesen, ha nem vagy nádszál vékony, akkor nem árt néhány apróságra odafigyelned, de egy-két kiló plusz még nem jelenti azt, hogy a sarokba kellene hajítanod a csíkos ruhákat. Most is hódít a jó öreg matrózminta, és valószínűleg aki beszerez magának egy ilyen ruhadarabot, az még jó sokáig élvezheti.

Mix-Patterns-10-433x650

Rossz hírem van a srácoknak. Idén változik a szoknya hossza is, méghozzá hosszabbodik. Az A-vonal megmarad, viszont a rövid fazon helyett a térdig érő szoknyák hódítanak teret. Ke­cses, ki­vil­lanó tér­dek­kel hó­dít­hatunk, mert az új, szexi szok­nya, pont annyit enged lát­tatni, amennyi szük­sé­ges.

fekete(14)

Aki inkább nadrág párti, annak is jó hírem van. Marad a magas derekú trend, annyival megspékelve, hogy most kivillannak a bokák. Az úgynevezett “vízben szabott” nadrág a menő. Nem térdnadrág de mégsem hosszú, pont annyira rövid amennyire kell. Ebben a szeszélyes időjárásban pedig ideális választás, melegünk se lesz és fázni sem fogunk, a viselése közben. 

8a01be3507736c0b7c676f7a7336a8f5

A lábbelik sem változtak sokat. Most is a papucs cipő és a hegyesebb orrú magassarkú a trendi. A pasztell színekben pompázó magassarkúk és az egyszerű és kényelmes papucs cipők alap dolgok egy tavaszi ruhatárban. Mintát tekintve a csillogó, fém hatású és a kígyóbőr mintázatú a divat. 

utfzfzihc

Ami a kiegészítőket illeti, idén a legnagyobb szenzáció, a gyűrű karkötő. Kösd láncra a gyűrűdet. Hi­he­tet­le­nül sze­xivé te­he­ted vele a meg­je­le­né­se­det. Ezek a gyönyörű karkötők hajdanán a nőket a különböző rontásoktól védték, és csak férjezett asszonyok hordhatták. Az ékszereket természetesen nemcsak szépségük, művészi kivitelezésük miatt viselték, azaz nemcsak ékesítésre használták, hanem a spirituális és esztétikai értékek egyesítésére is. 

boriboszi_product_2092_141020224047_1

Így sminkelj tavasszal – mutatjuk a 2016-os tavaszi sminktrendet Hangsúlyos ajkak. A tavasz színeit most a szánkon is bátran viselhetjük. Sminktippek.
Az idei 5 legtrendibb tavaszi divatszín Tudd meg, melyek az idei tavasz legdivatosabb női színei, és még időben töltsd fel a gardróbod!
Mutatjuk a 2017-es fürdőruhatrendet. Igen, a férfit is. Hölgyek és urak! Ha még nem vettétek meg az ideit, nektek szól a cikkünk!
Ilyen télikabátot vegyetek, ha trendy darabot szeretnétek! Téli bundában. Mutatjuk az idei kabát trendeket.
Mutatjuk a 2016-os, őszi divattrendet A divattervező szerint elég izgalmas ősznek nézünk elébe. Színek, formák, anyagok, szóval mindent megtalálsz a cikkben.
Férfidivat női szemmel: tiltó-listás és “kell” darabok A férfiak kevésbé követik a divatot, mint a nők. Titokban mégis figyelik az aktuális trendeket, hogy mi a menő és mi nem.
A jó smink már félsiker egy fesztiválon Bátran elő a festékekkel, itt vannak a fesztiválok! Mutatjuk, hogy lesz szuper és tartós a sminked a bulikon!
Készíts egyedi telefontokot, mutatjuk hogyan Uncsi a telód? Dobd fel egy kicsit és tedd egyedivé. Itt van pár ötlet hogyan!
Ezekkel a hajviseletekkel tuti nem égsz be a fesztiválon A fesztiválszezonban szeretnél olyan frizurát, ami tartós és nem melegít? Íme pár tipp, amiket könnyedén elkészíthetsz.