Elkészült a Gemenc című film trailere! +VIDEÓ

A Gemenc-Árterek világa című filmet a Green Planet Film csapata hozta létre. Első, hivatalos előzetesükkel a napokban adtak némi ízelítőt a lélegzetelállító képkockákból.

 

“Négy év gemenci fotózás után született meg az elhatározás, hogy egy filmet kellene forgatni. Annyi szép élményt és emléket sikerült gyűjteni az évek során, ezekből próbálunk ízelítőt adni a majdani nézők számára. Egy év előkészület és a forgatási engedélyek megszerzése után, 2012 áprilisában kezdődött meg a forgatás, a film várhatóan 2015-re készül el. Folyamatosan a forgatáson készült fotókból és videókból osztunk meg néhányat az érdeklődők számára, persze a legjobb jelenteket egyelőre nem tesszük közzé, maradjon újdonság a filmben.” – nyilatkozták a készítők.

 

Bár a tervezett 2015-ös megjelenésből 2016 decemberére tolódott ki a premier időpontja, még mindig ugyanúgy várjuk mi, nézők, mint az alkotók .

 

Címlapfotó: Gemenc Film/facebook

Megkérdeztük: Vásárolsz-e vasárnap? Országszerte akadnak támogatói és ellenzői a vasárnapi nyitva tartásnak. És mi a helyzet Baján?
Remekeltek a Bajai Vízisport Klub sportolói A télen leginkább szárazföldi tréningeket végeztek a sportolók, de a jó időnek köszönhetően már vízen is tudnak készülni.
Sétáltass okosan! – Fontos szabályok bajai gazdiknak A te négylábúd is szeret szökőkútban fürdeni? Vagy inkább a Sugót kedveli? Nem árt, ha figyelünk a szabályokra!
Erdélyben szerepeltek a Baja Ritmusa táncospárjai Az erdélyi Erdőszentgyörgyön jártak a táncos lábú bajaiak. A siker nem maradt el.
Baja ízei: Ralbovszki Vali – “Lasagne à la Valéria” Rovatunk folytatódik! Egy nem akármilyen lasagne receptet mutatunk nektek.
Bajai diákok győzelme a K&H pénzügyi vetélkedőn Meggyűlt a bajuk a számolással a versenyzőknek a Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő kecskeméti középdöntőjén.
Bajáról a világ kifutóira – A Beango, és aki megálmodta László Bea divattervező bajai műhelyében még David Bowie szemei is ránk pillanthatnak. Tekintsünk be együtt a stúdióba!
Lezárult a víz világnapi rajz-és mozaikkészítő pályázat 2016-ban is megrendezték a víz világnapi rajzpályázatot, ám idén mozaikot is küldhettek be a gyerekek.
Nyárra készülhet el az újvárosi főzőhely Csomor Csaba a tízemeletes melletti betontömbök helyére tervezi az új beruházást.