Terjednek a Facebookon a betegebbnél betegebb oldalak

Hihetetlen, mennyi hülyeség kipattanhat egy ember agyából, a közösségi média pedig remek felület arra, hogy alkalomadtán terjessze is. Olyan oldalakat válogattunk össze, amelyek ugyan nem olyan ismertek, mint Tibi atya, nem is tudhatják maguk mögött követők garmadáját, mégis megérnek egy posztot, mert olyan rosszak, hogy már jók. 

 

 

Mindennap ugyanaz a kép…

 A múlt heti szerkesztőségi értekezleten jókat derültünk a
Mindennap ugyanaz a kép egy tyúkról” nevű oldalon, melynek tartalmát nem hiszem, hogy magyarázni kellene. A készítői (nem tudom miért ez a királyi többesszám) 2015. március 5. óta lelkiismeretesen posztolgatják nagymamáink vasárnapi gyógyítólevesének fő összetevőjét. Azóta ráakadtunk még egy hasonló gyöngyszemre, a “Mindennap ugyanaz a kép egy tojásról” oldalra, amely idén március 26-án keletkezett, szóval mindenki megnyugodhat, a nagy kérdésre fény derült: a tyúk volt előbb! 

Névtelen

 

Egymilliárdan Pataky Attila AC/DC frontemberségéért

Nemrég sokkolta az ausztrál együttes rajongóit a hír, mely szerint Brian Johnson fülproblémái miatt elmaradnak a közeljövőben tervezett AC/DC koncertek. A banda gyorsan tudatta híveivel, ne csüggedjenek, megtartják azokat, csak vendégénekessel. Rögtön szárnyra kaptak merészebbnél merészebb pletykák, hogy majd a frissen újjáalakuló Guns N’ Roses énekese, Axl Rose ugrik be, amin jó páran felháborodtak. Mi, magyarok  persze megtaláltuk a megoldást, a címben idézett oldal arra hivatott felhívni Angus Youngék figyelmét, hogy alkalmazzák az Edda legendás frontemberét, Pataky Attilát. Látván az oldal lájkolóinak számát, ez nem lesz túl könnyű, előbb fogják az földönkívüliek ténylegesen elrabolni.  

 

Oravecz Coelho

“Úgy vélem, hogy aki én vagyok, az más nem lehet. S ha azt hiszem más vagyok, azt rosszul hiszem, hiszen a valóság nem ezt tükrözi” – áll annak az oldalnak  a névjegyében, amelyen egyesítették a két írót, akik hasonló agyzsibbasztó közhelyekkel operálnak műveikben. Csak amíg a Facebook oldalon található bejegyzések poénból készülnek, addig a két szerző “mélyenszántó” gondolatai olvasók ezreit, millióit vonzzák a könyvesboltokba. Elgondolkodtató…

Minden út a Gemencbe vezet – kisokos túrázóknak Gyalogosan, kerékpárral, sétahajóval, kenuval és erdei vasúttal is bejárhatjuk. Most a gyalogos útvonalakat mutatjuk be.
Mi értelme volt átállítani az órát? A szervezetünkre és a pénztárcánkra is hatással van az óraátállítás. De mekkora az előnye a hátrányokhoz képest?
Elkezdődtek a munkálatok a Kiserdőben Épül a kalandpark a Kiserdőben, nyár elejére kész is lehet.
Soha rosszabb meccseket! Remek meccseken vagyunk túl. Lássuk, mi történt a keddi és szerdai játéknapokon.
Baja tehetségei: Papp Nikolett – festőművész A Belső visszhang című kiállítása óta eltelt több mint fél év. A bajai tehetség azóta tanul és tanít.
Nem látta, spori? Oscart neki! Néhány focista már művészi szintre emelte a műesést. Téged is bosszant?
Esik a hó? Mesélj még! Ez az évszak sem telhet el idegesítő posztok nélkül. Te hányszor csaptad le a laptopot az ünnepek alatt?
55 éve járt először ember a világűrben 1961. április 12-én Föld körüli pályára bocsátották a világ első, embert szállító űrhajóját, fedélzetén Gagarinnal.
526 éve halt meg Mátyás, az igazságos Mátyás király valóban igazságos volt? Úgy szerette népe, mint ahogy az a mondákban él? Cikkünkből kiderül.