Soha rosszabb meccseket!

Kialakult a Bajnokok Ligája-negyeddöntő végső mezőnye. Ma sorsolás, addig viszont nézzük, milyen meccseken izgulhattunk vagy épp unatkoztunk a keddi és szerdai játéknapokon. 

 

Atletico Madrid – PSV Eindhoven

Biztosan nem bánták meg, akik végignézték a két csapat keddi összecsapását, igaz, valószínű, hogy másnap álmosan indultak el munkába, iskolába, hiszen a hosszan éjszakába nyúló meccset végül büntetőpárbaj döntötte el. Már az első félidőben annyi izgalom volt, mint máskor egy egész meccs alatt. A hazai csapat folyamatosan támadott, végig diktálták a játék tempóját. A hazaiak sokpasszos játékkal igyekeztek megtartani a labdát, míg a vendégek kontratámadásokra rendezkedtek be. A büntetőpárbajt  Luciano Narsingh hibája döntötte el, amikor a keresztlécre rúgta a labdát, így végül az Atletico hívei örülhettek.

2343465_w1

uefa.com

Manchester City – Dinamo Kijev

Azok után, hogy a Manchester City idegenben szinte eldöntötte a párharcot, a visszavágón már nemigazán erőltette meg magát. A meccsről nehéz lenne hosszabb összefoglalót írni, hiszen a 90 perc alatt kis túlzással semmi nem történt, így aki jegyet váltott a találkozóra, most bosszankodhat. A játék viszonylag kiegyensúlyozottan zajlott, a hazaiak és a vendégek is a labdabirtoklásra fordították a legnagyobb hangsúlyt. A City 3-1-es összesítéssel jutott tovább, és várhatja a mai sorsolást. 

"Manchester City FC v FC Dynamo Kyiv - UEFA Champions League Round of 16: Second Leg"

uefa.com

 

Barcelona – Arsenal

Aki azt hitte, hogy a katalán csapat a londoni gála után majd hátradől, és nyugodtan kibekkeli a visszavágót, tévedett, ugyanis a címvédő ismét megmutatta, hogy számukra nincs olyan meccs, amit félvárról vennének. Ha volt még némi remény az Arsenal szurkolóiban, az gyorsan szertefoszlott, a 18. percben Neymar briliáns góljával már vezettek a hazaiak. Egy gólt azért sikerült a vendégeknek is szerezniük, az 51. minutumban Mohamed Elneny vette be ter Stegen kapuját. A 65. percben Suárez ismét megmutatta, miért tartják napjaink egyik legjobb kilencesének. A meccs végeredményét Messi állította be, a 88. percben lőtt zseniális góljával. A gránátvörös-kékek 5-1-es összesítéssel verték ki ellenfelüket. 

"FBL-EUR-C1-BARCELONA-ARSENAL"

uefa.com

Bayern München – Juventus

Bátran kijelenhetjük, hogy a nyolcaddöntő legjobb meccsét a két csapat visszavágója hozta. A zebrák már a meccs első felében megléptek (az 5. percben Pogba, majd a 28-ban  Cuadrado volt eredményes), azonban  Guardiola fiai nem adták fel, végigtámadták a meccset, melynek meg is lett az eredménye. A 73. percben előbb Lewandowski, majd a 91-ben Müller nyugtatta meg a müncheni csapat szurkolóit. A hosszabbításban Thiago Alcantara és Coman döntötték el a továbbjutás sorsát.

2344000_w1

uefa.com

Megvan az első négy továbbjutó a BL-ben 4 meccs, 4 továbbjutó - ezek történtek a BL-nyolcaddöntő visszavágóin.
Nem látta, spori? Oscart neki! Néhány focista már művészi szintre emelte a műesést. Téged is bosszant?
Jó meccseket hozott a BL folytatása Izgalmas és gólgazdag találkozókat hozott a BL egyenes kieséses szakaszának kezdete.
Terjednek a Facebookon a betegebbnél betegebb oldalak Mit szólnátok ahhoz, ha mindennap ugyanazt a cikket publikálnánk?
Elkezdődtek a munkálatok a Kiserdőben Épül a kalandpark a Kiserdőben, nyár elejére kész is lehet.
Mi lesz veled magyar válogatott? Sajnos elmaradt az ünneplés: nem jutottunk ki egyenes ágon az EB-re, pótselejtezőn viszont még kijuthatunk. Vélemény.
Az EB kapujában? Fontos meccseket játszunk a 2016-os labdarúgó-Európa-bajnokság selejtezőjének utolsó két fordulóján. Vajon kijutunk?
Itt a videó, amit mindenképp látnod kell "Még 50 perc" címmel jelent meg, a Magyar labdarúgó-válogatott útját bemutató dokumentumfilm.
Minden út a Gemencbe vezet – kisokos túrázóknak Gyalogosan, kerékpárral, sétahajóval, kenuval és erdei vasúttal is bejárhatjuk. Most a gyalogos útvonalakat mutatjuk be.