5 apró praktika, amivel megkönnyítheted az életedet

Telnek az évek, pörögnek a hétköznapok, életünk kisebb-nagyobb dolgait igyekszünk megoldani. Általában mindig csak a nagyobbakra koncentrálunk, a kisebb bonyodalmakkal megpróbálunk együtt élni. Pedig némelyiket nagyon egyszerűen és könnyedén meg tudjuk oldani, egy kis kreativitással. Itt van most 10 apró praktika, amivel egyszerűbbek lehetnek a mindennapi dolgaink.

 

 

Szekrény rendezés

Ugye senki sem szereti a zsúfolt szekrényeket? Erre van több szuper praktika, de most nézzük a legegyszerűbbet. Szükségünk lesz pár dobozos üdítő nyitófülére. Tegyük a vállfa akasztójára a nyitófület és az üresen maradt lyukba akasszunk még egy vállfát. Ezt a végtelenségig végezhetjük. Sokkal több helyünk lesz a szekrényben, és szuperül lehet vele rendszerezni is.

helytakarekossag_shoqbox_com

 

 

Apróságok tárolása

Sok mindenkinek kapódik a fiókjában egy kupac nyaklánc vagy egy pár napszemüveg. Erre is van praktikus megoldás. Fogjunk egy képkeretet, és feszítsünk ki benne egy damilt vagy drótot. Erre rá tudjuk akasztgatni ékszereinket, napszemüvegeinket. Nagyon jól mutat!

keret

 

 

Zsepis-doboz

Van egy nagyon szuper ötlet zacskók tárolásához. A kiürült zsebkendős dobozokba csak egyszerűen tömjük bele a reklámtáskákat, és kész is. Mindig kéznél lesznek, kis helyen elférnek, és nem kallódnak szét a lakásban.

P1040819b

 

 

Helyedre

Elég idegesítő dolog, amikor keressük a távirányítót vagy a hangfal vezérlőjét, de sehol sem találjuk, mert már nem emlékszünk, hova tettük le utoljára. Erre van egy szuper megoldás. Szerezzünk be öntapadós tépőzárat, vágjunk le belőle egy kis darabot, és ragasszuk a távirányítóra, illetve a TV oldalára. Így mindig megtaláljuk majd a távirányítót.

Névtelen

 

 

Akasztók

Szerintem sokan vagyunk úgy lányok, hogy nem tudjuk hol tárolni a hajszárítónkat, hajvasalónkat vagy hajgöndörítőnket. A zsinórja folyton összegabalyodik vagy megtörik. Szuper ötlet, ha fogunk pár öntapadós akasztót, és feltesszük a fürdőszobaszekrény ajtajára. Már csak rá kell akasztanunk a hajszárítót és kész. Hát nem szuper?

dgdgd

A 3 legszuperebb hő nélküli hajgöndörítési technika Tökéletes hullámos frizura elkészítése otthon, egyszerűen, hő használata nélkül!
Saját készítésű fürdőbomba: garantáltan feldobja fürdőzésed! Szereted a fürdőbombákat? Készíts sajátot 10 perc alatt! Csupán egy-két alapanyag kell, és máris gyúrhatod a masszát.
Ünnepek utáni méregtelenítés: megérdemli a tested! Vége az ünnepeknek, ideje visszaállítani a testünket használható üzemmódba. Méregtelenítésre fel!
Ezek az ételek idén sem hiányozhatnak az ünnepi asztalról A karácsony nem igazán kedvez fogyókúránknak. A következő ételek kihagyhatatlan fogásai az ünnepi zabálásnak.
Így dekoráld ki otthonodat a téli hónapokra Dekorálásra fel! Így varázsolhatunk könnyen télies hangulatot otthonunkba!
Őszi sminktippek Elő a vadabb színekkel! Mutatjuk, melyek a legjobb választások a hideg időre.
Merjünk segíteni, ha baj van! Merjünk segíteni, mert életeket menthetünk! Nekünk néhány perc, másnak az élete múlhat rajta!
5 könnyen elkészíthető kozmetikum Gyorsan és könnyedén elkészíthető kozmetikumok. Ha szeretnéd tudni, mit teszel az arcodra.
Balkezesek világnapja (+videó) "Nem tudja a jobb kéz, hogy mit csinál a bal". Ma van a balkezesek világnapja.