100% Baja – itt a legújabb turisztikai kisfilm

2016. március 2. napján került fel a legnagyobb videómegosztóra a Baja város turisztikai kínálatát népszerűsítő kisfilm. 

 

A kicsit talán hosszúra sikeredett – majdnem 10 perces –  alkotás szép és igényes képi megoldásokkal mutatja be a várost, és annak programkínálatát. Dolhai Attila szelfis narrációja is jó ötletnek tűnik.  

 

És persze ott van a film főszereplője Baja, akiről mindannyian tudjuk, hogy gyönyörű.

Baja dróntávlatból Ha a héten csak egy videót nézel meg Bajáról, ez legyen az. Lenyűgöző felvételek !
Bajáról loptak bicikliket, de elfogták őket a rendőrök Baján több helyről is loptak bicikliket az urak, de szerencsére elfogták őket a rendőrök.
Azok a bajai kerékpárutak A kerékpáros és gyalogos közlekedés megkönnyítésének érdekében változások várhatóak a jövőben.
Fekete a víz folyik a csapból Baján A kedd esti órákban meglepetés érhette a fürdeni vágyó bajaiakat, sötét elszíneződött víz folyt a városban több helyen .
Napi lélekmasszázs 4 percben (Videó) Ha csak egy videót nézel meg ma, ez legyen az. Jó érzés lesz, de komolyan.
A délvidéki földikutya bajai élőhelyéért küzdenek a természetvédők Veszélyben a délvidéki földikutya. Az állat bajai élőhelyének védett természeti területté nyilvánítását kezdeményezték.
Gyertek ki a bajai mentőállomás nyílt napjára! A legjobb rendezvény a hétvégére, kicsiknek nagyoknak egyaránt!
Kint voltunk a Járműfeszten Jövőre se hagyjátok ki!
Gálos Roland veretlen a Német Bundesligában! Ötödik mérkőzését is megnyerte a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó Se Baja sportolója!