Virágot a virágnak! – 2016-os kikelet a kifutókon

Odébb van még a tavasz, de azért nem árt felkészülni előre, legalábbis divat-fronton. Az idei évben nagy visszatérők, és nagy újdonságok is szerepelnek a trendek között, biztos tehát, hogy mindenki megtalálja a hozzá leginkább passzoló ruhastílust. Lássuk, melyek ezek!

 

1. Pizsit az utcára

Szokatlan, viszont nőies divatot diktálnak azok a ruhadarabok, amelyek hálóingekre és pizsamákra hasonlítanak. A selyem és a szatén kedvelői örülhetnek ennek a hullámnak, illetve a csipke rajongói sem maradnak hoppon. Ezek az anyagok uralják ugyanis ezt a vonalat, feladva ezzel a leckét a modern kor leányainak. Hogy miért? Mert korántsem egyszerű egy olyan darab kiválasztása, amelyben nem tűnik úgy, mintha a reggeli rohanásban elfelejtettünk volna felöltözni.1

 

2. Virágoskert

Úgy tűnik, még mindig nem akar kimenni a divatból a romantikusság és a virágminta. Valószínűleg azért, mert romantikus lányok mindig voltak, vannak és lesznek. Ahogyan virágos ruhák is. Ez persze mindenképpen öröm, hiszen akinek nem fűlik a foga nappal is hálóingben járni, az megnyugodhat, hiszen felveheti bármelyik kedvenc virágos ruháját. Legyen akár tarka, vagy csak néhány színű, jöhet bármelyik, és az sem baj, ha egy egyszínű ruhán csak néhány szirom díszeleg.2

 

3. Vállvillantás

Minek eltakarni egy szép vállat, ha mutogatni is lehet? A kifutókon megannyi vállvillantós blúz és ruha szerepel, az egészen szolidaktól a meglehetősen vadabb, spanyolos verziókig. Bár némely darab pont úgy néz ki, mintha lecsúszott volna a modellekről a ruha, mindez csak megszokás és bevállalósság kérdése.3

 

4. Csíközön

Mindegy, hogy hosszában, vagy keresztben csíkozott a ruhád, és az is, hogy hányféle színben és milyen sűrűségben. A lényeg a csíkokon van. Az örökös tengerész stílus mellett a vidám, harsány színek, és a romantikusabb árnyalatok is megjelentek a kifutókon, bátran gazdagíthatod tehát a ruhatáradat néhány ilyen darabbal. Ha a csíkos felsőket és ruhákat már unod, szerezz be egy csíkos kabátot, és tűnj ki a tömegből!
4

 

5. Spanyol beütés

A fodros felsők és ruhák nem mindig számítanak trendinek, de idén tavasszal igen. A tervezők ráadásul egyáltalán nem a stílus szolidabb oldaláról közelítették meg a ruhákat, hanem erősen belecsaptak a lecsóba. Nagy fodrok, harsány színek, hatalmas virágminták. Alkalmi ruhákon nem is annyira nagy túlzás egy nagyobb fodor, ha bevállalósabb vagy, nem kell visszafognod magad.5

 

6. Farmer-mánia

A nagy klasszikus idén felturbózva mutatja meg arcát. Ha már farmer, akkor viszont ne legyen egyszerű. Lehet rajta hímzés, minta, lehet alul és felül egyszerre, lehet szoknya, nadrág, cipő vagy ing, sosem elég belőle. Nem csak a gyengébbik nem hordhatja, a srácok sem maradnak ki a buliból, hiszen ők is nyugodtan kísérletezhetnek ebben az évben az örökifjú darabokkal.7

 

7. Merj csillogni!

A ragyogás elengedhetetlen kelléke lesz az idei tavaszi partiknak. A flitterek és a fényes anyagok garantálják, hogy ne olvadj bele a környezetbe, és hogy te legyél a bulik királynője. Nem kell feltétlenül nagy méretű flitterekkel felvarrt ruhát magadra húzni, hiszen a szolidan csillogó anyagokkal is sikert fogsz aratni.7

Őszi csizmadivat Eső, szél, hideg...ideje melegebb lábbelikbe bújni! Mutatjuk az ősz legtrendibb darabjait!
Őszi divatszínek Az idei őszi divat egyáltalán nem lesz olyan szürke, mint az időjárás. Elő a színekkel!
Bajáról a világ kifutóira – A Beango, és aki megálmodta László Bea divattervező bajai műhelyében még David Bowie szemei is ránk pillanthatnak. Tekintsünk be együtt a stúdióba!
Unod a férfikontyot? Itt az új őrület, a férfi hajfonat Lassan már azt sem fogjuk tudni, nő, vagy férfi jön velünk szemben az utcán. Neked tetszik a férfi-fonat?
Jövő idő: Bizarr ruhák Okostévé, okostelefon, okoskarkötő...miért ne lehetne a ruha is okos? Mutatjuk az első ilyen darabokat.
Viszlát zsírpárnák! – Ezért fogyassz mogyoróvajat Az amerikai filmek sztárja nem csak finom, egészséges is. Elmondjuk, miért fogod szeretni Te is!
Chia mag – Ez történik, ha elkezded fogyasztani A fekete magocska méltán szerepel a superfood-ok listájának élén. Ha fogyasztod, garantáltan érezni fogod!
Ne számold a bárányokat! – Hasznos tippek inszomnia esetén Táskás szemek, örökös kimerültség, ingerlékenység, rossz étvágy. Ismerős? Számoljunk le az alvászavarral!
Koleszterinszintünk 6 legjobb barátja Ha lehet, inkább előzd meg a betegség kialakulását. Őrizd meg a jó koleszterinszintet!