Mohácson remekeltek a bajai farkasok

Az elmúlt hétvégén a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE Baja sportolói Mohácson, az l. Nemzetközi Busó Kupa ökölvívó gálán vettek részt – áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben. 

 

A serdülő kategóriájában 52 kg-ban Schütz Kevin TKO-győzelmet aratott Wahl Roland (PSE) ellen. A Juniorok között 57 kg-ban Horváth Vivien győzött Szabó Fanni (RSK) ellen, 64 kg-ban pedig Gálos Viktor győzött Bagó János ellen. 75 kg-ban Faragó Fanni vereséget szenvedett a Tóth Nikolett (HOD) elleni összecsapáson, 80 kg-ban Tóth Patrik vereséget szenvedett a Tempfli Áron (UBC) elleni összecsapáson.

20160220-mohacs-4

Gemenc: fekete gólyák, új erdei iskola és nyári tábor Több érdekességgel is várja a kicsiket és a nagyokat a gemenci erdő.
Dőlnek a fák a Kiserdőben Kalandpark építés miatt zajlanak a munkálatok a Petőfi-szigeten.
Bajai lányok tarolnak a Style Award jelöltek között Hosszú Katinka és Schoblocher Barbara a legstílusosabb nők között. Szavazás naponta!
Baja tehetségei: Gálos Viktor – ökölvívó Gálos Viktor szerint a boksz nem veszélyes, viszont alázatot és kitartást igényel. Elmondta nekünk, mit jelent számára.
Bajai tehetségei: Gálos Roland – ökölvívó A fiatal ökölvívó legfőbb célja, hogy kijusson a jövő évi olimpiára. Gálos Rolanddal beszélgettünk.
Elkezdődött az egész napra meghirdetett pedagógussztrájk A sztrájkot a pedagógusok sztrájkbizottsága hirdette meg, azért, hogy nyomatékosítsa követeléseit.
Ma este: Szakmák éjszakája Baján is! A népszerű program már Baján is! Ma este ne maradj otthon!
Tavaszi túrákat szerveznek a Gemencben A mostani illetve a jövő hétvégén is is bebarangolhatjuk a Gemencet. Túrára fel!
Bajáról a világ kifutóira – A Beango, és aki megálmodta László Bea divattervező bajai műhelyében még David Bowie szemei is ránk pillanthatnak. Tekintsünk be együtt a stúdióba!