MEGJELENT! Ossó Balázs írt himnuszt Hosszú Katinkának! (+videó)

Bajai zenész írt himnuszt a világhírű bajai sportolónőnek. Ossó Balázs, aki jelenleg Amerikában él, és dolgozik, a karácsony előtti Iron Lady könyvbemutatón tűnt fel Hosszú Katinkának, és férjének, Shane Tusup-nak.

 

Balázst, aki már hosszú ideje ír dalokat magyar és angol nyelven, Hosszú István, Katinka édesapja látta meg egy helyi klubkoncertjén, ott kérte fel a bemutatón való fellépésre. A zenész örömmel tett ennek eleget, a felkészülés pedig olyannyira jól sikerült, hogy Balázsból kigördültek az  Iron Nation Anthem sorai, melyben két nyelven énekel a “Vaslady” eszméiről, és mindent elsöprő sikeréről, tehetségéről, alázatáról.

 

A videóban feltűnik a dal első nyilvános szereplése is, hiszen az úszó-edző párosnak annyira tetszett már első hangzásra, hogy rögtön felvételt is készítettek róla. Miután a szerzemény utolsó sorai is lecsengtek, Katinka csak annyit kérdezett Balázstól: “Akarsz velünk dolgozni?” A tervekből tettek lettek, így született meg az Iron Nation Anthem. Bajaiaknak, és persze mindenkinek kötelezően ajánlott, hiszen büszkék lehetünk mind Katinkára, mind pedig Ossó Balázsra, aki az úszólány elveit követve ered álmai után, és nem fél megvalósítani legnagyobb terveit sem.

Baja tehetségei: Ossó Balázs Tehetséges énekes, jó barát, és soha nem adja fel. Ő Ossó Balázs, aki most épp Amerikába készül, szerencsét próbálni.
Kemény kritikákat kapott, mégsem adja fel "Bízom a dalokban." - interjú Ossó Balázzsal. Országos rádióban és televíziós műsorban is feltűnt tegnap a Katinka dal.
Új könyvvel, boldogan zár évet Hosszú Katinka A bajai úszónő büszkén mesélt az elmúlt évről, és reménykedve tekint a magyar úszósport jövőjére.
Bajai lányok tarolnak a Style Award jelöltek között Hosszú Katinka és Schoblocher Barbara a legstílusosabb nők között. Szavazás naponta!
Baja tehetségei: Péter Barbara – énekesnő A mindig csinos és mosolygós bajai énekesnő karrierje szépen ível felfelé. Végre közelebbről is megismerkedtünk vele.
Baja tehetségei: Kunos Andrea – színész Kitartás, rengeteg munka és hosszú idő, ami Kunos Andreát a világot jelentő deszkákra juttatta.
Baja tehetségei: Péterfay Dóra – multitalentum Dóri születése óta nem lát, viszont profi zongorista, énekel és három nyelven beszél anyanyelvi szinten. Ismerjük meg!
Három nap, 2 Magyar arany – közben verset írtak Hosszú Katinkáról "Megy e lány, mint a torpedó, A lába előtt hever egész Rio..." - verselték Katinka oldalán a szurkolók. (+VIDEÓ)
Remekeltek a Bajai Vízisport Klub sportolói A télen leginkább szárazföldi tréningeket végeztek a sportolók, de a jó időnek köszönhetően már vízen is tudnak készülni.