Kemény kritikákat kapott, mégsem adja fel

Elindulni egy rögös úton mindig nehéz, és megpróbáltatásokkal teli. Mindig lesznek irigyeink, és rosszakaróink, akadnak viszont olyanok is, akik őszintén tudnak örülni mások sikereinek. Tudja ezt Ossó Balázs is, aki jelenleg Amerikában tartózkodik, mellette pedig nem rest építgetni zenei karrierjét. A napokban megjelent Iron Nation Anthem-mel nagy port kavart. Balázs a Hosszú Katinka-dal kapcsán kapott hideget, és meleget, szerettük volna megtudni, milyen érzésekkel élte és éli meg ezt.

 

Hogy látod, inkább pozitív, vagy negatív visszhangja van a dalnak, illetve a videónak?

A videónak igencsak vegyes fogadtatása volt, amire számítottam is. Amikor megbeszéltük, hogy publikáljuk ezt a demo verziót, akkor teljesen félkész érzésem volt a zenei részével kapcsolatban, de határidőre csináltuk és a távollétem miatt egy profi verzióhoz több időre lett volna szükség. Az eredeti cél nem az volt, hogy egy profi videoklipet készítsünk egy profi dalhoz. Katinkáék és az IronTeam dolgozói szerették volna visszaadni ezzel a videóval azt, amit akkor éreztek, amikor első alkalommal élőben, akusztikusan adtam elő a számot, és ezért tűnt a nyers verzió publikálása is jó ötletnek. 

10177281_775001842632730_5893569192814470583_n

 

 

Szerinted mi volt az alapvető probléma?

Nem szeretem a múltbéli tetteket hibának nevezni, mert mindenből tanul az ember, de mindenképp egy stúdióban felénekelt, és masterelt verzió kellett volna, egy sokkal kiforrottabb énekkel. Persze a videó is lehetne profibb, és az is tény, hogy nem lett volna ebből ekkora felhajtás, ha vagy a videó, vagy a zene minőségibb szinten van megcsinálva. Egyébként a zenéből hamarosan érkezik egy kész verzió, és egy akusztikus, ahogy eredetileg előadtam. Mivel adok az emberek szavára, lehet, hogy lesz egy külön angol és külön magyar verzió, de a “Hungary” és a “hungry” marad. (nevet)

 

Mennyire bírod az ilyen erős kritikát, hogy érintett?

Az a fajta ember vagyok, aki minden filmen sír, de mivel erre valamilyen szinten fel voltam készülve, így a fogadtatást követően arra koncentráltam, hogy kijavítsam, amit esetleg elrontottam. Szerencsére ötletekből soha nincs hiány, úgyhogy már rajta is vagyok a következő projekten, amivel remélhetőleg visszakerülök a jó énekes titulusba azoknál, akinél esetleg elvesztettem azt. Tisztelet és ölelés a kivételnek!

12509327_762710247195223_8239377795234807478_n

 

Számítottál rádiós és tévés megkeresésekre a dal kapcsán?

Nem számítottam semmi ilyesmire. Utólag örültem neki, mert elmondhattam a fent említett dolgokból párat, és ez talán javított a dal megítélésén. Illetve megismerte pár ember a nevemet, ami még jól jöhet a közeljövőben. Nem bánom, hogy kiraktuk a videót, annak pedig végképp örülök, hogy Katinkáéknak tetszett a dal, és bíztak benne. Remélem az emberek is így fognak vélekedni a következő verzióról. Ha viszont nem, akkor sem dől össze a világ, ugyanúgy dolgozni fogok tovább a saját projektjeimen, és az álmaim elérésén.

 

Hogyan tovább, melyek ezek a projektek?

Tavasszal több koncertes körút Magyarországon, a szokásos akusztikus, szóló felállásban. Nyáron 4 dalos kislemez, amin a dalok teljes mértékben engem fognak tükrözni. Nagyon sok energiát fogok belefektetni, hogy az tényleg úgy szólaljon meg, hogy azt mondja majd mindenki: ez jó. Bízom azokban a dalokban.

 

 Címlapfotó: Nyugi Kert, Facebook

MEGJELENT! Ossó Balázs írt himnuszt Hosszú Katinkának! (+videó) "Kik vagyunk mi? Az Iron Nation!" - bajai zenész tollából születtek meg az Iron Nation Anthem sorai.
Új könyvvel, boldogan zár évet Hosszú Katinka A bajai úszónő büszkén mesélt az elmúlt évről, és reménykedve tekint a magyar úszósport jövőjére.
Baja tehetségei: Ossó Balázs Tehetséges énekes, jó barát, és soha nem adja fel. Ő Ossó Balázs, aki most épp Amerikába készül, szerencsét próbálni.
Baja tehetségei: Péter Barbara – énekesnő A mindig csinos és mosolygós bajai énekesnő karrierje szépen ível felfelé. Végre közelebbről is megismerkedtünk vele.
Megkérdeztük: Mit gondol a Hosszú Katinka-botrányról? Nemzeti hős vagy követelőző sztársportoló? A vélemények megoszlanak.
Megkérdeztük: Hosszú Katinka Sportuszoda – Mit szólnál a névadáshoz? Világbajnok úszólánya van a városnak. Miért ne nevezhetnénk el róla az uszodánkat? Kiderítettük, mit gondoltok erről.
Baja tehetségei: Kunos Andrea – színész Kitartás, rengeteg munka és hosszú idő, ami Kunos Andreát a világot jelentő deszkákra juttatta.
Baja tehetségei: Péterfay Dóra – multitalentum Dóri születése óta nem lát, viszont profi zongorista, énekel és három nyelven beszél anyanyelvi szinten. Ismerjük meg!
Három nap, 2 Magyar arany – közben verset írtak Hosszú Katinkáról "Megy e lány, mint a torpedó, A lába előtt hever egész Rio..." - verselték Katinka oldalán a szurkolók. (+VIDEÓ)